Az idei “horrotermés” meglehetősen vegyesen sikerült az idei évben, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy az Apple TV+ változtatni kíván ezen.

Merthogy befutott a Bölcsőrablók előzetese, amellyel Kelly Marcel nem kis feladatot vállalt magára, hiszen a főszerep mellett rendezőként és forgatókönyvíróként is részt vett a munkálatokban.

A hivatalos szinopszis szerint a sorozat egy horrortörténet, egy szülői mese és egy veszélyes odüsszeia ötvözete. A Victor LaValle azonos című bestsellere alapján készült sorozat pedig egy percig sem habozik nyomatékosítani, hogy ez bizony egy korhatáros produkció. A cselekmény egy alternatív New Yorkba kalauzol minket, ahol egy titokzatos módon eltűnt fiút próbálnak megtalálni a szülei.

A sorozat további főszerepeiben érkezik Lakeith Stanfield, Malcolm Barrett, Steve Zissis, Adina Porter, Daphne Rubin-Vega, Clark Backo és Sima Fisher, a Bölcsőrablók szeptember 8-án debütál az Apple TV+-on.

A Bölcsőrablók Mafabon található adatlapján elérhető “Lejátszás az AppleTV+-on” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a sorozatot, amennyiben van előfzetésetek a szolgáltatónál.

dráma | fantasy

Egy elrabolt fiú története, akit egy alternatív New Yorkban, egy varázslatos világban próbálnak megtalálni. több»