36 Sharknado 6  (2018)

A Sharknado alighanem az egyik legbizarrabb produkció, amely világot látott Hollywoodban, a film mégis nem kis rajongótábort tudhat magáénak.

A franchise eddig közel hat epizódot élt meg, amelyek egyik nagy visszatérő sztárja Tara Reid volt, a legutóbbi epizód pedig a tavaly augusztusban került a mozikba. Bár a film értékelése és minimális szakmai fogadtatása negatív, úgy tűnik, a Sharknadok mégis mintha megállíthatatlanul haladnának afelé, hogy kultikussá váljanak.

A napokban pedig felröppent a hír, hogy az egyik főszereplőt alakító Tara Reid közel 100 milliós kártérítésre perli a film producereit, mivel az engedélye nélkül használtak fel reklámcélokra a fotóit a film nagyobb promózása érdekében, többek között nyerőautomatákon és alkoholos italokon.

A hírrel kapcsolatban egyelőre sem az Asylum Entertainment, sem pedig a Syfy nem nyilatkozott. Reid 2013 óta visszatérő szereplője a Sharknado szériának. A 2018-ban megjelent  Sharknado 6 minden valószínűséggel az utolsó alakítása volt a franchise-ban.