Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a James Bond-filmek producerei hamarosan megkezdik a franchise főszereplőjének a castingolását, amellyel kapcsolatban újabb információk láttak napvilágot.

Legújabban Martin Campbell rendező fejtette ki ehhez fűződően a véleményét, kitérve arra is, hogy miért nem lenne ideális jelölt Henry Cavill. Cambell korábban Pierce Brosnant és Daniel Craiget is rendezte, így elmondta, hogy adott esetben egy színészt hosszú évekre szerződtetnek.

A szerződés tehát több évre szól, mivel általában több filmet is magába foglal, így Brosnant annak idején három filmre is lekötötték, ennek fényében a fentebb említett szerződés akár tíz évre is szólhat.

Tulajdonképpen ez az, ami gátat szab annak, hogy Cavill kapja szerepet. Campbell szerint a színész egyszerűen “rosszkor született”. A rendező elmondása szerint Cavill korábban már jelentkezett a szerepre a Casino Royale kapcsán, amelyen egész jól teljesített, akkor viszont épp amiatt nem ő lett a befutó, mert “túl fiatal volt”.

A rendező bár elismerte, hogy Cavill 40 éves korában is remek formában van, három film szerződtetéséhez viszont már túl idős.