Hugh Jackman ausztrál színész elmondta, hogy terápiára jár, hogy feldolgozza a traumát, hogy 8 éves korában édesanyja elhagyta őt.

Jackman legutóbbi filmje, A fiú forgatása idején fordult szakemberhez, egyébként a stáb minden tagjának felajánlották a segítséget, hogy a munkatársak könnyebben fel tudják dolgozni a film sötét cselekményét.

A színész gyerekként nehezen élte meg azt az időszakot, amikor édesanyja Grace elhagyta őt és édesapját, Christopher hogy Angliába költözhessen. Hugh Jackman korábban azt mondta, hogy nem hisz a terápiában, mondván, hogy Ausztráliában ez nem annyira elterjedt, de most úgy döntött, hogy itt az ideje szembenézni a démonaival.

“Sokat segített nekem. A terápia vagy használ, vagy nem” - jegyezte meg a színész, majd hozzátette, hogy fontosnak tartja, hogy olyan emberekkel vegye körül magát, akik meghallgatják őt. 

“Szükséged van egy barátra, akinél mindent ki tudsz pakolni. Erre mindenféle módon, mindenféle embertől szükséged van” - mondta Jackman.

A színész azt is elmondta, hogy mostanra sikerült megbocsátani édesanyjának, és hogy egy ideje már megbékéltek, a terápia pedig megértette vele, hogy a múltja miként is befolyásolja a tudatalattiját.

“A legfontosabb, hogy segít nekem abban, hogy jobban viszonyuljak azokhoz az emberekhez, akiket szeretek az életemben” - tette hozzá a színész.

dráma

A 17 éves Nicholas (Zen McGrath) állandóan lóg az iskolából, gyakran támadnak sötét gondolatai, és nehezen talál barátokat. Kezdetben jó ötletnek tűnik, hogy az édesanyja,... több»