Tisztázódott az Indiana Jones 5 legnagyobb kérdése

Az előző, elég komolyat bukó  Indiana Jones-film után kérdéses volt, hogy kap-e még egy esélyt a franchise, vagy a Disney rögtön belevág a rebootba. A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Közel éve már, hogy a Lucasfilm bejelentette az   Indiana Jones 5-öt, azonban azóta csak elvétve hallottunk a produkcióról. Leginkább annak kapcsán, hogy újra és újra elhalasztották a 2019-re kitűzött premierdátumot, jelen állás szerint pedig egészen 2021. júliusáig kell várnunk a produkcióra.

Kennedy-t még a BAFTA-díjátadón kapták mikorfonvégre, ahol a producer elmondta, hogy jelenleg is dolgoznak a forgatókönyvön, és hogy a film az előzőek egyenes folytatása, és nem reboot lesz, valamint hozzátette, hogy  Harrison Ford már nagyon izgatott, hogy végre megkezdődjön a forgatás.

A lassan a nyolcadik x-hez közelítő sztár a legutóbbi filmjei alapján valóban jó formában, de azt már korábban is elmondta, hogy az  Indiana Jones 5-ben ölti magára utoljára az ikonikus régész szerepét. Hogy ki veszi majd át tőle a stafétát, az egyelőre kérdéses, az utóbbi években a legtöbbször Chris Pratt neve merült fel, de a Lucasfilm egyelőre nem kommentálta a dolgot, és az Indy 5 premierjéig valószínűleg nem is fogunk többet tudni.