Pár azt mondja, Tom Cruise bocsánatot kért, amiért "elrontotta" a túrájukat a Mission: Impossible - Leszámolás forgatása közben forgatása közben.

Egy férj-feleség páros, Jason és Sarah Haygarth nemrég mesélt az Extrának arról, hogy a kutyájukkal a "nagyon távoli" és "eléggé dombos" Lake District nevű brit nemzeti parkban tett séta közben találkoztak a filmsztárral. Észrevették, hogy az egyik terület felett helikopterek repülnek, ami szokatlan volt.

"A séta vége felé, az utolsó csúcson, elkezdtünk helikoptereket látni, amelyek egy szakadékon jöttek felfelé, és embereket dobtak le a csúcsról..." - mesélte Jason. "Rájöttünk, hogy az emberek az operatőrök voltak. Amikor felértünk a csúcsra, megállított minket egy olyan ember, aki a produkciós csapat tagja lehetett, és azt mondta, hogy nem mehetünk oda.

Kiderült, hogy a 60 éves Cruise éppen az egyik merész kaszkadőrjelenetét forgatta a készülő Mission: Impossible - Leszámoláshoz.

Miután Sarah és Jason megkapták az engedélyt, hogy folytassák a túrát, a pár belebotlott Cruise-ba.

"Rögtön láttam, hogy ő az" - mesélte Sarah az Extrának. "Először elnézést kért a zaj miatt. 'Bocs, srácok, tudom, hogy elrontottuk a sétátokat a zajjal'" - mondta nekik Cruise Jason szerint. Sarah hozzátette: "Aztán azt mondta: Bírom a kutyádat'. "

"Megkérdeztük: 'Mit csináltok?'. Aztán azt mondta: 'Le fogok ugrani'. Erre én: 'Mit fogsz csinálni?' Ő meg: 'Leugrom'" - mesélte Jason. "Mielőtt leugrott volna, azt mondta: 'Remélhetőleg jól fog menni', mi pedig azt mondtuk: 'Sok szerencsét, Tom'. "

Ezt a sztorit valószínűleg még a dédunokáiknak is mesélni fogják.

A Mission: Impossible - Leszámolás várhatóan 2023. júliusában érkezik a mozikba. A film forgatási fotóit megtalálod a galériánkban.