Szexuális zaklatás miatt ismét feljelentést tettek Ricky Martin ellen, aki az elmúlt napokban beperelte unokaöccsét a szexuális zaklatásról szóló hamis vádak miatt.

A feljelentést pénteken nyújtották be San Juan egyik rendőrkapitányságán - közölte Edward Ramírez rendőrségi szóvivő szombaton az Associated Pressnek, bővebb információt viszont egyelőre nem árultak el a hatóságok.

Egy, az ügyről beszélni nem jogosult személy megerősítette, hogy ismét Martin unokaöccse, Dennis Yadiel Sánchez Martin tette a feljelentést. A hatóságok megállapították, hogy egyelőre nincs szükség arra, hogy az énekest őrizetbe vegyék, így jelenleg annak kivizsgálása zajlik, hogy megalapozottak-e a vádak.

Sánchez korábban júliusban távoltartási végzést kért Martin ellen, de egy bíró később ejtette az ügyet, miután Sánchez eskü alatt elismerte, hogy az énekes soha nem zaklatta szexuálisan.

A múlt hét folyamán viszont Ricky Martin azzal az indokkal perelte be unokaöccsét, hogy a zaklatási vád miatt közel 10 millió dollár anyagi kárt okozott, így rokonától 20 millió dollár kártérítést követel.