A Tyler Rake-filmek sikere után a Netflix minden bizonnyal szívesen lecsapott volna egy újabb Chris Hemsworth főszereplésével  készült akcióthrillerre, helyette viszont az Amazon Prime Video kapta meg ezt a lehetőséget.

Múlt héten az Amazon és a Netflix került a Crime 101 című filmért folytatott licitháború döntőjébe, mostanra pedig már győztes is kikerült ebből a párharcból. Bár a Netflix a hírek szerint 100 millió dollárt is ajánlott a projektért, míg az Amazon pedig "csak" 90 millió dollár körüli összeget, az Amazon nyerte a licitet - a film ugyanis nemcsak a Prime Video nevű streaming szolgáltatáson lesz látható, hanem mozibemutatót is kap. A Netflix az értesülések szerint erre nem volt hajlandó (a platforn általában csak olyan filmeket vetít moziban, amelyeknek esélyük van az Oscar-jelölésre), sőt, ellenkezőleg, még a forgatókönyv módosítását is követelte.

Hemsworth viszont továbbra is távozhat a projekttől, amelyet az Amazon valószínűleg pont Hemsworth részvétele miatt vásárolt meg. Akárhogy is, a Crime 101-et addig nem lehet leforgatni, amíg a SAG-AFTRA és a forgatókönyvírók szakszervezete, a WGA sztrájkjai tartanak.

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»