VIDEÓ: Durván ráijesztettek a Jurassic World sztárjára

Chris Pratt számára néhány másodperce valósággá váltak a Jurassic World borzalmai.

Chris Pratt néhány emberrel az oldalán mit sem sejtve sétált a folyosón, amikor az egyik sarok mögül feltűnt egy dinoszaurusz. Pratt alaposan megijedt, de hamar tudatosította, hogy csak egy ártatlan, bár elég ijesztő tréfáról van szó.

Az átverést ötlete attól a lengyel csapattól száramazik, akiknek többek között az óriáspóknak beöltöztetett kutyát is köszönhetjük, mellyel hatalmas sikereket értek el a videomegosztó oldalakon, de kaptak is eleget az 'áldozataiktól', akikre elég alaposan ráijesztettek.

"Ti rohadékok! Ezek nagyon jól néznek ki" - jegyezte meg Pratt, miután alaposabban is szemügyre vette a dinoszaurusz jelmezeket. "Te csináltad ezeket? Ki vagy te?" - kérdezte a tréfa kiötlőjétől, majd mikor elmondták neki, hogy kivel áll szemben, humorosan csak annyit kérdezett.: "Hogy mondod lengyelül, hogy cse*** meg?"

A Jurassic World, mely múlt hétvégi 511 millió dolláros bevételével minden idők legjobb debütálását elkönyvelő filmje lett, továbbra is remekül teljesít a hazai mozikban, és magabiztosan őrzi első helyét a hétvégi bevételi listákon.