2016.05.29 18:37 hell.l Olvasottság: <100x
0

2016 eddigi legjobb filmje

Korábban nem olvastam egy Warcraft könyvet sem, a játékkal sem játszottam, de tavaly, amikor láttam az előzetesét, elég komolyan felkeltette az érdeklődésemet. Aztán, ahogy jöttek ki az újabb előzetesek, filmrészletek egyre inkább érdekelt ez a világ. A filmet meg is néztem az első vetítési napon és nagyon pozitívan hatott.

Először is a látványvilág ami megfogott, ezt elképesztően jól megalkották. Az orkok kidolgozása nagyon jól sikerült, teljesen élethűek lettek, ugyanígy a többi élőlény is, mint például a griff, direwoves. Nagy elismerésem az alkotók részére, akik képesek voltak életet lehelni ezekbe a CGI teremtményekbe. Ezenkívül a környezet, Aezeroth világa nagyon szépen ki lett dolgozva. Végre újra egy nagyon szépen felépített fantasy környezet, ami már nagyon hiányzott a filmes világból.

2016 eddigi legjobb filmje

A történet is nagyon érdekesnek mondható, az orkoknak van motivációja, hogy átjöjjenek ebbe a világba, aztán amikor Durotan, az egyik törzsfő látja, hogy "nem jó irányt követ" a faja, átakar állni az emberekhez szövetkezni. A történet alakulása izgalmas, érdekes fordulatok vannak benne, ilyen például Medivh karakterének alakulása, vagy Garona, Durotan és Llane sorsának alakulása a film végén. Az előzetesek alapján más végkifejletre számítottam, de nem baj, ezzel még jobb lett a film.

Egyetlen hibája szerintem, hogy valamivel több emltés történhetett volna a világok háttértörténetéről az orkok és az emberek oldalát tekintve is, hogy azoknak akik nem játszottak, vagy nem olvasták a könyveket jobban érthetőek legyenek egyes dolgok (pl.Felről bővebben), de ettől függetlenül lehetett élvezni a filmet.

Mindent összevetve szerintem az idei év eddigi legjobb filmje lett.

akció | fantasy | kaland

Hogy megmentsék népüket a kihalástól, az orkok elhatározzák, hogy kolonizálnak egy másik világot, csakhogy szemben találják magukat az emberek királyával, Llayne Wrynnel, aki... több»

0