2017.06.25 11:56 ArpiHajdu és Réci Olvasottság: <100x
0

Klasszikus romantikus vígjáték

A két éjszakás kaland felépítését tekintve semmivel sem különbözik a többi romantikus vígjátéktól, hiszen ugyanazt az utat járja be, van két ember, akiket véletlenül egymáshoz fújt a sors, kezdetben természetesen nem kedvelik egymást, aztán egyre jobban összemelegednek, van egy negyedórás külön töltött idő (haragszom rád), aztán természetesen minden megoldódik és happy end-el zárul a történet. Ezzel valószínűleg nem árulok el nagy titkokat. Miles Tellert én nagyon tehetséges feltörekvő színésznek tartom (leginkább a Whiplash és Az élet habzsolva jó miatt), persze valószínűleg nem ebben a filmben mutatja meg leginkább azt, hogy mit tud. Ám szerintem Analeigh Tipton egysíkú (megkeseredett, kissé unott) figurája mellett kiemelkedő alakítást nyújt.

Egy ügyes megoldása a filmnek, hogy "hősienk" első szexuális együttlétének részleteiről (annak ellenére, hogy képileg nem látunk belőle semmit) mindent megtudunk abból, ahogy egymás hibáit taglalgatják, s aztán második nekifutásra természetesen minden tökéletesen klappol. Persze ha már magát a történetet nézzük, szerintem minden kissé könnyen adódik. Hiszen mégis mekkora esélye lehet annak, hogy egy egy éjszakás (vagy ez esetben kétéjszakás) kalandból azt kapja valaki, amire amúgy is vágyik. De egy film megteheti azt, hogy kicsit elrugaszkodik a valóságtól és bár kissé szájbarágósan adja tudtunkra, de még tanulságot is levonhatunk a történetből: ezért vannak elcseszve az egy éjszakás kalandok, mert nem is adunk neki esélyt, hogy kiderüljön mi sülne ki belőle, inkább (ahogy Megan is tette) reggel kisunnyogunk az ajtón és soha többet nem találkozunk.

Klasszikus romantikus vígjáték

Egy-két vicces jelenettől eltekintve egy teljesen átlagos filmet kap a néző, amin nem kell sokat törni a fejünket, s én a magam részéről, néha pontosan ilyen filmre vágyom egy laza hétvégi kikapcsolódás céljából.

romantikus | vígjáték

Megan (Analeigh Tipton) és Alec (Miles Teller) egy tipikus egyéjszakás kalandon vannak túl, de kettőjük története csak most kezdődik igazán. New York városát egy hatalmas... több»

0