2019.06.16 16:45 Mayolika Olvasottság: <100x
0

Csajos film

Egy hete kezdetm el nézni a 'Zero'-t SRK-tól, és még nem jutottam a végére. Személyes véleményem, hogy nem volt magánál, amikor aláírta a szerepet. Vagy megöregedett agyilag és már nem a régi. Gondoltam én. De aztán megnéztem ezt a filmet.

Shah Rukh helyes férfiként öregszik. A 90-es években vele egyszerre berobbant férfi sztárok között a legjobban néz ki ötvenes pasinak. Salman önmaga paródiája lett, Akshay csupa különc, parókás, lenyalt hajú szerepet választ, Hrithik kezdi elveszíteni az arcvonásait és nem is forgat túl sokat. Aanir már nem nagyon számít. Nem tudom, Shah Rukh plasztikáztat-e (valószínűleg igen), de ha igen, akkor a legjobbat találta meg. Még mindig kifejező az arca, hamiskás a mosolya, és egy deka felesleg sincs rajta. Szóval van mit nézni rajta.

Csajos film

Nagy bátran aláírt egy kétszemélyes kamara darabot, amihez két olyan színész kell, akik elvisznek egy ilyet a hátukon. (És a nézőt a pénztárhoz). Márpedig ezt a filmet egyedül Shah Rukh viszi a hátán.


Nem tudom, Anushka Sharma a való életben egy idegbeteg hisztérika- e, de valamiért minden szerepében kivétel nélkül ilyet játszik. Na, ebben a filmben olyan idegesítő, hogy kis híján abbahagytam 10 perc után. Különösen, hogy az első negyedórában az állandó őrjöngésén kívül nem történik semmi. De szerencsére tovább néztem. És SRK átvette a filmet. Kit érdekelt már az a bolond nő, csak Harry bánatos arca , titokzatos múltja és éledő szerelme lett érdekes. És ebben SRK mindig nagyon jó volt. Meg nem követte el azt a hibát, hogy 20 éves színésznőt tegyen maga mellé.

Szóval ez egy csajos film. Nagy érzelmekről, szenvedélyről és a piszok jól kinéző SRK-ról szól. És persze a csodálatos Budapestről, amelyiknek a legszebb arcai köszönnek vissza a filmben. Ráadásul a saját nevén.

A zenére nem emlékszem, nem igazán számítanak.

0