2019.08.28 21:37 kristoftoth21 Olvasottság: 706x
0

Nem rossz, nem rossz, de a jó az nem ilyen...

A címéből és az előzetes leírásból sejthetően valami bulizós vígjátékról van szó. Buli, csajok, pia, szex, drog és minden, amit el tudsz képzelni. Ez végülis valamennyire így is van, de igazából egy családnak vagy valami hasonlónak (tekintve, hogy a csávó csak az anyjuk szeretője) a történetét láthatjuk, amint elmennek Ibizára, és aztán csak úgy vannak, és történik némi bugyuta esemény. De egyéb érdemi történetet a film nem tud felmutatni.

A főszereplői végülis jól megformált hétköznapi személyek a különböző erényeikkel és gyarlóságaikkal. De ezen és némi humoron kívül – történet hiányában – a film nem tud semmi érdemlegeset a nézők szeme elé tárni. Nekem hiányérzetem van a filmmel kapcsolatban, mert igazából nem történt semmi sem, csak úgy fojt az egész. Kicsit keményebbre számítottam, ha már Ibiza meg buli, drog és hasonlók. Persze volt ez is benne, de nem annyira durván, mint vártam, így hát kissé lapos az egész. Bár lehet, túl józan voltam, szétnarkózva lehet, hogy szórakozást tudna nyújtani, amikor már csak annyit tesz ki a létezés, hogy minden ostobaságon nevetni tudsz. Azért gondolom így, mert van benne pár vicces beszólás és poén, de ezek összességében nem mentik meg a filmet attól, hogy nálam kudarcot valljon.

Nem rossz, nem rossz, de a jó az nem ilyen...

Összességében számomra egy végletekig egyszerű, könnyű szórakozás gyanánt elmegy kategóriás film egyszeri megnézésre, de moziban ez mínusz 1500 forint és másfél óra volt az életemből. Arra jó, hogy valami szóljon és menjen a TV-ben, míg elalszol, vagy valami hasonlóra, de nem, az Irány Ibiza nem egy jó film. Jóindulattal 5/10...

vígjáték

Carol és Phillip házasságai félresiklottak, de úgy néz ki, hogy egymás személyében megtalálják az igazit. Carol tini lányai nincsenek túlzottan elragadtatva attól, hogy egy... több»

0