2019.03.11 22:04 Attila G. Olvasottság: 103x
0

És hol maradnak a krokodilok?

Szerintem borzalmas film. Az egyetlen pozitívum, hogy premier előtt ingyen láthattam annak idején talán a Vox Mozimagazin jóvoltából. A történetre viszonylag kevéssé emlékszem, csak arra, hogy szabályosan kirázott a filmtől a hideg. S olyan szempontból meghatározó volt a film, hogy valószínűleg ebben a filmben lláttam először Jude Law-t. S megutáltam egy életre. Én egy ronda embernek tartom, akinek olyan negatív kisugárzása van, hogy a falra tudnék mászni tőle.

Ezért is csodálkozom azon, hogy úgy alakult, azóta legalább 3 filmet is láttam moziban, amiben ő szerepelt. Mondjuk azóta talán valamennyire csökkent az iránta való unszimpátiám. A Mellékhatások című filmben szinte elbűvölően idióta és naiv volt a karaktere - természetesen a filmet nem szerettem. S az A. I. - Mesterséges értelemben tűrhető volt a karaktere; de első látásra azt a filmet is utáltam, csak valamennyire megszoktam.

És hol maradnak a krokodilok?

A Krokodilok bölcsességére visszatérve... Nyilván elolvastam annak idején a film tartalmát, és nem egy Krokodil Dundee-szerű filmre számítottam. Sejtelmes volt a címe, bár nem állítom, hogy konkrétan tudom/emlékszem, miért kapta ezt a címet. Lehetett volna jó film is, s annak idején könyörületből talán jobb értékelést adtam rá.

Egyébként ez az első filmes hozzászólásom ezen a honlapon. Más filmhez írt, más jellegű hozzászólással akartam kezdeni. Csak hetekkel ezelőtt elkezdtem csinálni egy amolyan visszatekintést, hogy milyen filmeket, és hány filmet láttam eddigi 36 életem során. S valamiért kibuktam erre a filmre.

krimi | misztikus | romantikus | thriller

Steven sikeres, magabiztos, remek partinak tűnő fiatalember. Amikor barátnője egy autóbalesetben meghal, találkozik az öngyilkosságra erősen hajlamos, labilis Mariával.... több»

0