Tény hogy Jessica Biel olyan név egy-egy film stáblistáján akire felfigyel az ember. Ráadásul a gyönyörű színésznő számára nem is idegen a horrorok világa: emlékezetes alakítást nyújtott például a 2003-as Texasi láncűrészes mészárlásban, alig 21 esztendősen. Azóta rengeteg vígjátékban és akciófilmben is szerepelt és mára 43 éves lett, ám még ebben a korban is nagyon szép. A magas ember című Pascal Laugier rendezés első pillanatra horrornak tűnik ám valójába egy dráma.
Egy nyomasztó atmoszférájú, thrillerként is jól működő dráma. A középpontban egy kis amerikai városka áll, ahol sorra tűnnek el a gyerekek. Itt él a történet főhősnője is Julia Denning (Jessica Biel), aki ápolónő és eleinte úgy tűnik, hogy egy kedves, másokon is segíteni próbáló, szerethető nő. Amikor beindulnak az események és egy este elrabolnak egy kisfiút, Julia akcióba lendül és megpróbálja megakadályozni, így a rabló után fut és még furgonjára is felkapaszkodik.
Az izgalmas scene után hatalmas fordulat következik a filmben: kiderül, hogy Julia nem egészen olyan mint ahogyan gondoltuk, sőt. Nyilván nem árulom el a film legfőbb meglepetését de tényleg hatása alá kerülünk. A magas ember című film egy megdöbbentő sztori, tele izgalmakkal és pszichológiával. Elsősorban azoknak való, akik szeretik a meghökkentő, horrorisztikus történeteket. Én éppen ilyen vagyok, így nekem bejött. Értékelésem négy csillag és 80%, mert drámaként és kicsit thrillerként is nagyon jól működik. Akik nem bírják a nyomasztó történeteket, azok azért kerüljék.

73 A magas ember (2012)
dráma | horror | krimi | misztikus | thriller
Gyerekek tűnnek el egy igencsak elhagyatottnak tűnő bányászvárosban. A lakosság tudja, hogy létezik egy misztikus "valami", amit egymás között csak "The Tall Man"-ként... több»
Szereplők: Jessica Biel, Jodelle Ferland, William B. Davis, Garwin Sanford, Jakob Davies