2024.07.16 00:22 fankbringa Olvasottság: 101x
1

Csavaros hullámvasút sok széllel

Valahol valaki leírta, hogy ezt a filmet 4DX-ben kell nézni. Még sosem próbáltam, hát hajrá. Igen, megérte. Nekem fura volt. A főszerep a tornádóké, amik ledöntik a házakat, romba döntik a gazdaságot, és olyan izgalmasak, hogy meg lehet belőle élni a közösségi médiában. Az üzletemberek persze meglátják a pénzt ott, ahol mások csak romot látnak, és egyből neki is kezdenek a pénzkeresésnek. Ez a feltörekvő tudósok szerencséje, mert így kedvükre törhetik rommá a felszerelést.

A tornádó kergetés egy hálás téma. Az első kész kellemes volt és látványos. Rég volt, ideje volt folytatni. Ez egy olyan sorozat kezdete, ahol a főszereplő nem létezik, ezért nem kell aggódni, hogy megunja. A tornádók kiváló formában vannak, és kövéren is vonzóak. Főnyeremény.

Csavaros hullámvasút sok széllel

Nekem minden főszereplő tetszett. Van, aki jobban, van aki kevésbé, de mind jó volt. Megvolt a szükséges dinamika és feszültség, hogy egyben tartsa a szereplőket. Daisy Edgar-Jones és Glen Powell cuki volt. Anthony Ramos nem tetszett, a többiekkel elégedett voltam. Maura Tierney felbukkanása szokatlan volt, de örültem neki.

Az extra hatások segítettek, hogy könnyebben megijedjek, például a fejem mellől süvítő szél nagyon kiemelte a hirtelen széllökést és a kialakuló drámát. A mozgó székek is furák voltak, ahogy megindultak, mikor egy rázósabb szakaszhoz értünk. Egy negatívot tudok elmondani: amikor igazán beindult a dráma és a sodrás, és jöttek egymás után a látványelemek, akkor engem a rángatás kizökkentett, pedig úgy fel volt építve a jelenet, hogy könnyre fakaszt.

Ajánlott mindenkinek, aki szereti a látványt, hogy dőljön hátra és élvezze a sodrást.

akció | kaland | katasztrófafilm | thriller

Kate Cooper (Daisy Edgar-Jones) egykori viharvadász, aki főiskolás korában pusztító találkozást élt át egy tornádóval, és most a New York-i képernyőkön tanulmányozza a... több»

1