2025.05.06 21:56 Verum Hominem Olvasottság: <100x
0

Harapok!

Azért arra rájöttem, hogy derék rendezőnk, Uta Briesewitz nem találta fel a "spanyolviaszt", hiszen egy nagyon régi témára "mászott rá", és próbálta meglovagolni.

Charlie Brooker sem élete forgatókönyvét írta, természetesen nekem bejött, élveztem a kisfilmet.

Harapok!

Bo (Zazie Beetz) egy paparazzi, ám mostanság nem megy jól a szekér. Tartozik fűnek-fának, és már kénytelen a nagyon csendes lakótársától, Nathantól (David Rysdahl) is lopni a kaját a hűtőből... Ám volt megbízója hirtelen a semmiből megkeresi egy jól fizető melóval.

Hector (Danny Ramirez) elmondja neki, hogy az ismert, fiatal színésznő, Mazey Day (Clara Rugaard) mostanában furcsán viselkedik. És teljesen el is tűnt. Ha valaki, mondja Hector, tud róla egy fotót készíteni, akár 30 000 dollárt is zsebre vághat egy képért. Igaz, az előzményekről senki sem tud.

Mazey a forgatásról kissé beborozva elüt valakit. És ez majd kulcsmomentum lesz. Ezekután balhézik a forgatáson, sőt egyszerűen lelép onnan, veszélyeztetve a film befejezését is. Dr. Dmitri Babich (Kenneth Collard) veszi a "szárnyai" alá a teljesen összezavarodott és depressziós lányt, és pihenés gyanánt elviszi egy távoli luxusnyaralóba, ahol kibérelik az egész helyet neki.

Bo utánamegy, ám a lány testőrei észreveszik, és kiszúrják Bo kocsijának mind a négy kerekét. Így a lány azonnal hívja Hectort, és a srác nemsokára ott van motorral a kajázónál, majd felveszi a lányt. Igaz, előtte már az étterem tulajdonosa elkotyogta, hogy innen hová mehettek...

Így Bo és Hector elindulnak Mazey után. Egy kietlen és óriási komplexumhoz érnek, de a két paparazzi hiéna, Whitty (Robbie Tann) és Duke (James P. Rees) megtalálja őket, és így együtt "behatolnak" a nyaraló területére. Ám ami ott várja őket, minden rémálmukat felülmúlja.

Sajnos a világítás minősége ismét a béka bizonyos testrésze alatt van, amúgy egy kellemesen pörgős kis mozi, és David Luther fényképezése nem volt rossz... Érdemes megnézni, jó kis mozi.

0