2026.02.09 21:09 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

hülye cím

(de az eredeti se sokkal értelmesebb)

hülye cím

Hmm, felettébb fura alkotás. A két forgatókönyvíró megegyezik a két főszereplővel, és egyikük a rendező. Ettől még lehetett volna jó, de nem lett. Néha azért működött, de többnyire olyan volt, mintha amit felettébb kínos alakok hoznak össze. Lehet, hogy Covino és Marvin valóban felettébb kínos alakok és ez jött át a káosz nézése közben, amit teremtettek. A 3 csillag amit adtam semmiképp se fordítandó 6/10-re a decimális skálán, csakis 5/10-re, és azt is csak a jobb pillanatok miatti könyörület okán. Nagyjából a 2 és 3 csillag között vacilláltam.

A történetben volt potenciál, de sikerült eléggé elcseszni. Két párt látunk, a férfiak egymás legjobb barátai. Az egyik pár nyitottnak mondja magát, a másik ilyen szempontból hagyományosnak tűnik, aztán persze jönnek a közhelyes felismerések, hogy nem mindig a külső látszat az igaz, van, hogy közben belül más értékeket vallanak a felek. A többi már kaotikus szenvedés és kavarás minden irányba, bár ez a káosz néha olaszosan vicces tömegjelenetes pillanatokkal is jár, ezért nem 1-2, hanem 2-3 csillag között ingadoztam.

Komolyan nem tudtam elképzelni, hogy mit akart a két szerző kihozni, valamit biztosan akartak közölni, ez nyilvánvaló volt számomra, de csak lapos frázisok jutottak az eszembe. Komolyan érdekelt, ezért meggugliztam: képzeljétek, tényleg összvissz csak azt akarják megmutatni, hogy az emberek mennyire bonyolultak és néha nevetségesek, amikor megpróbálnak boldogok lenni. Ez az alkotói hitvallásuk lényege. Ők mondták. Szóval ennyi, nincs itt semmi látnivaló, ez hivatalosan nem szólt semmiről.

vígjáték

Carey (Kyle Marvin) kedves, jóhiszemű férj. Váratlanul hagyja el felesége, Ashley (Adria Arjona), aki bejelenti, hogy válni szeretne, és megcsalta őt. Carey zavarodottan felkeresi... több»

0