Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
8
Képek
Videók
Ayan

 
e-batta   2016. 11. 20.

legújabb vélemény

Nagyon bejön nekem Suriya, és most sem csalódtam, ez a filmje is nagyon ütős. Tetszett Prabhu Ganesan (Dass) játéka is, akit már említettem a Darlingnál, ott Prabhas apját alakította. Nagyszerű karakterszínész. És persze imádom Tamannah Bathiát is, itt is frenetikus volt. Suriyát nem lehet megunni. Ebben a filmben is többféle arcát mutatja, de leginkább a film eleje tetszett. Mivel nagystílű csempész, ezért epizódokat mutattak be az életéből, hogyan is vágja át a vámosokat (Pala Pala című dal, á lá Baadmash Company). Nekem legjobban női ruhában tetszett. Elképesztően jó nő! Azon meg szabályosan vigyorogtam, amikor a fiú, aki elborzad, ha hozzáér egy nő, szabályosan belepirul, amikor Tamannah felhívja, és csacskaságokat mond neki. Nagyon aranyos. (És ha hozzáteszem, hogy akkor, amikor a film készült 34 éves volt, akkor igenis nagy dolog, kevés színész képes erre.) A sztori amúgy egyszerű, mégis érthető, valaki Chennai első számú csempésze szeretne lenni, innen a cím, és az ezzel kapcsolatos macska-egér játékról szól. Viszont vannak a film vége felé olyan durva jelenetek, hogy a cenzorok csak retusálva engedték bemutatni, engem is a hányinger kerülgetett a nézése közben. Aki szereti az indiai filmdalokat, az semmiképpen se hagyja ki ezt a filmet, mert Suriya pályafutásának legjobb dalai vannak benne (pl: Oyaayiye Yaayiye).

 

A Nenje Neje dal egyik jelenetében a kamera fejjel lefelé fordul és közeledik a főhős felé. Hogy kiküszöböljék a kamera és a daru árnyékát, és az erős szél miatt rángatózó kamerát, 29-szer kellett újraforgatni a felvételt.

(e-batta)
 

A Nenje Neje dal forgatásán 360 fokos szögben fordult meg a kamera, bemutatva Skeleton Coast különböző elemeit, a sivatagot, a tengert és a lenyugvó napot, ezért az operatőrnek folyamatosan állítania kellett az expozíción, hogy a szereplők természetes bőrszíne megmaradjon.

(e-batta)
 

Az Indián kívüli jeleneteket Namíbiában, Malajziában, Zanzibár szigetén és Dél-Afrikában forgatták.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.