Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
8
Képek
Videók
Ayan

 
e-batta   2016. 11. 20.

legújabb vélemény

Nagyon bejön nekem Suriya, és most sem csalódtam, ez a filmje is nagyon ütős. Tetszett Prabhu Ganesan (Dass) játéka is, akit már említettem a Darlingnál, ott Prabhas apját alakította. Nagyszerű karakterszínész. És persze imádom Tamannah Bathiát is, i... több»

 

A Nenje Neje dal egyik jelenetében a kamera fejjel lefelé fordul és közeledik a főhős felé. Hogy kiküszöböljék a kamera és a daru árnyékát, és az erős szél miatt rángatózó kamerát, 29-szer kellett újraforgatni a felvételt.

(e-batta)
 

A Nenje Neje dal forgatásán 360 fokos szögben fordult meg a kamera, bemutatva Skeleton Coast különböző elemeit, a sivatagot, a tengert és a lenyugvó napot, ezért az operatőrnek folyamatosan állítania kellett az expozíción, hogy a szereplők természetes bőrszíne megmaradjon.

(e-batta)
 

Az Indián kívüli jeleneteket Namíbiában, Malajziában, Zanzibár szigetén és Dél-Afrikában forgatták.

(e-batta)
 

Suriya szerint a legkeményebb mutatvány (az autóst leszámítva a film végén) a szabad esés és futás, amikor fejjel üti le az ellenfelét. Drótok segítségével hajtották végre, és ez megsebezte a nyakát a váratlan ütközés miatt, amit a futás sebességétől kapott.

(e-batta)
 

A Kongóban felvett kaszkadőrjelenetet, amikor Suriya egy többemeletes épületről átugrik egy másikba, bezúzva az ablakot, a 2007-es The Bourne Ultimatum (A Bourne-ultimátum) című filmből vették át.

(e-batta)
 

A legtöbb kaszkadőr jelenetet Suriya dublőr nélkül csinálta.

(e-batta)
 

Suriya nem érti, hogy tudnak a nők magas sarkúban járni, számára iszonyatos tortúra volt a jelenet, mert alig bírt megállni a lábán.

(e-batta)
 

Suriya szerint, amikor a női álruhás jelenetet forgatták, amely mindössze 5 másodperc a filmből, a felvétel amiatt húzódott el, hogy a stáb tagjai fütyüléssel és tréfás közbekiabálásokkal folyamatosan megzavarták a forgatást. A rendező mindenkit kizavart, hogy végre befejezhessék a jelenetet.

(e-batta)
 

Három különböző kaszkadőr koordinátor dolgozott a filmben, a nyitó jeleneteket, amelyek Kongóban zajlottak, a dél-afrikai Franz Spilhaus koreografálta, a malajziai autós üldözést a hongkongi William Ong tervezte, míg a végső küzdelmet az indiai Kanal Kannan hozta össze.

(e-batta)
 

William Ong, aki a Jackie Chan kaszkadőr csoport tagja, tervezte az autós üldözési jelenetet, Suriya ragaszkodott hozzá, hogy végigcsinálhassa.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.