Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
89

Forró vizet a kopaszra! (1972)

Forró vizet a kopaszra!
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Hakker   2018. 04. 15.

Szerintem ez a film nem a szocializmus sokszínűségét volt hivatott bemutatni. Nagyon jól bemutatta, hogy a becsületes emberek illegalitásba vonultak eme dicső időkben. Remek film volt, kellőképpen és finoman kifigurázta azt a leegyszerűsített életvitelt, ami az emberek hétköznapjait átszőtte.

 
quentin   2015. 06. 04.

Eddig elkerülte a figyelmemet, de a leírások alapján biztosan megnézem. Szerintem bejön majd, imádom a magyar filmszatírákat, és a korszak sok jót produkált ebben a műfajban.


 
kasztni   2014. 12. 09.

Zseniális, ahogy bemutatja a szocializmus szabványosságát, meg az emberek elembertelenítését. A szürkeség, sivárság, hidegség uralkodik, mindenki szorong...

 

A főszereplő, Gyarmati István, a marosvásárhelyi színház színésze volt. Kiváló választás, személyisége jól illeszkedik a kissé groteszkbe hajló témához és látásmódhoz.

(KaTuS55 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.