N/A
Főzőiskola

Főzőiskola

Főzőiskola
Filmadatlap
Vélemények
Szereplők
Képek
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Végy némi lisztet, adj hozzá annyi vizet, amennyit felvesz..., készíts világos rántást..., fűszerezd ízlés szerint... ezen a ponton megy el minden kezdő háziasszonynak - vagy háziembernek a kedve a főzéstől. A szakácskönyvek ugyanis rendszerint elfelejtik megmagyarázni a főzési alapfogalmakat: a rántást, a rizspárolást, a rántottát és még számos nélkülözhetetlen tudnivalót, amely nélkül nem is nagyon érdemes megpróbálkozni a főzés tudományával. A TV Paprika főzőiskolájában végre tisztázódnak ezek a - sokak számára - homályos fogalmak.A kezdő főzőtanfolyamokon a nézők elsajátíthatják a főzés alapfogalmait és hasznos praktikáit. Aztán, ha magasabb osztályba léptek, jöhet a diétás konyha, az indiai és kínai szakácsművészet, vagy éppen a hagyományos magyar ételek tanulmányozása.

Ország: Magyarország

Sorozat áttekintés