N/A
Főzőiskola

Főzőiskola

Főzőiskola

Filmadatlap
Vélemények
Szereplők
Képek
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Főzőiskola

FILMINFÓ

Végy némi lisztet, adj hozzá annyi vizet, amennyit felvesz..., készíts világos rántást..., fűszerezd ízlés szerint... ezen a ponton megy el minden kezdő háziasszonynak - vagy háziembernek a kedve a főzéstől. A szakácskönyvek ugyanis rendszerint elfelejtik megmagyarázni a főzési alapfogalmakat: a rántást, a rizspárolást, a rántottát és még számos nélkülözhetetlen tudnivalót, amely nélkül nem is nagyon érdemes megpróbálkozni a főzés tudományával. A TV Paprika főzőiskolájában végre tisztázódnak ezek a - sokak számára - homályos fogalmak.A kezdő főzőtanfolyamokon a nézők elsajátíthatják a főzés alapfogalmait és hasznos praktikáit. Aztán, ha magasabb osztályba léptek, jöhet a diétás konyha, az indiai és kínai szakácsművészet, vagy éppen a hagyományos magyar ételek tanulmányozása.

Ország: Magyarország

Sorozat áttekintés

Írj véleményt
Légy Te az első, aki véleményt ír erről a sorozatról!