Fred és Rose West: Brit horrorsztori

Fred and Rose West: A British Horror Story

Érdekességek

2025.05.27 Vikci

Uuuuncsiiiiii

Rengeteg ilyen dokumentumfilmet nézek, és ez sajnos unalmas lett. Kiszámítható. Borzalmas, de dögunalom.

2025.05.15 Mirci

Őszintén szólva, több mélységet vártam. A sorozat bemutatja a borzalmakat, de nem igazán megy bele a miértekbe vagy a társadalmi háttérbe. Kicsit felszínesnek éreztem.

2025.05.14 tomvétsz

Ez a doksi konkrétan hidegrázós. A rendőrségi felvételek és a túlélők beszámolói annyira valóságosak, hogy szinte ott érzed magad a helyszínen. Nem könnyű nézni, de fontos.

2025.05.24 nándi99

Ez a dokumentumfilm nem csak egy újabb true crime sorozat. Mélyen emberi, megrázó és elgondolkodtató. Mindenkinek ajánlom, aki megérti, hogy miért fontos emlékezni az áldozatokra.

2025.05.20 bill

A sorozat próbálta bemutatni a rendőrségi hibákat, de szerintem nem ment elég mélyre ebben a témában. Több felelősségvállalást vártam volna.

2025.05.22 ferkusz

Nem tudom, hogy szükség volt-e még egy dokumentumfilmre erről a témáról. Úgy éreztem, hogy nem adott hozzá sok újat a korábbiakhoz.

2025.05.17 misike01

Túl sok volt a szenzációhajhászás, és kevés az empátia. Úgy éreztem, hogy inkább a sokkolásra mentek rá, mint a történet valódi megértésére.

2025.05.16 nándi99

A rendezés profi, a tempó feszes, és a narratíva jól felépített. Bár a téma nehéz, a sorozat méltósággal kezeli az áldozatok történetét.

2025.05.19 Kiss

A hangfelvételek hallgatása közben szó szerint kirázott a hideg. Fred West nyugodt hangja a borzalmakról beszélve egyszerűen hátborzongató.

2025.05.21 Zoltán

A sorozat erőssége az, hogy az áldozatokra fókuszál, nem a gyilkosokra. Ez ritka és nagyon fontos szempont.

2025.05.18 István

Nem vagyok nagy true crime fan, de ez a sorozat teljesen ledöbbentett. A családtagok vallomásai és a korábban nem látott felvételek brutálisan őszinték.