84% 42 szavazat
Good Kids

Good Kids

Good Kids
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
6
Szereplők (6)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy befüvezett apuka arról beszél, hogy milyenek a mai gyerekek, milyenek a bully-k és milyen is a világ, amellyel a gyerekeknek szembe kell nézniük nap mint nap. Ez a rövidfilm egy velős összefogllóját adja az említett témáknak egy ambiciózus és magabiztos fiatal férfi… Több


Rendező: Usher Morgan
Forgatókönyvíró: Usher Morgan
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2015.06.05.
 
2016.09.26 papaja

legújabb vélemény

Szókimondó és ötlete rövidfilm, amibe sikerült mindent beleadni. A megoldások egyszerre modernek és hagyományőzők. Gyönyörű képeket készített az operatőr és a színészek is igyekeztek beleadni mindent. A szövegkönyv tetszett, de nem mindig sikerült hitelesen elmondania Tulának.

0
 
2016.02.19 Gríz

Nagyon tetszett az ötlet, rövidfilmhez pont jó. A film jól kapja el a szituáció atmoszféráját, egyedül Vince Tula ripacskodása rontja le a végeredményt, de hát semmi pénzből semmi színészeket lehet csak találni...

0
 
2015.06.13 miki

Jó a koncepció, erre épül fel az egész film. Az operatőr mindent beleadott, nagyon hangulatosak a képek. Füst, feketeség, pattogó parázs. Szinte érezni a gandzsaszagot. Úgy érzem sikerült megmutatniuk az alkotknak, hogy igazi vérbeli filmesek.

0
 
2016.07.18 matynero

Ja hogy ez csak ilyen rövid? Ahhoz képst viszont egészen sokmindent sikerült belesűríteni a filmbe. Nem hallottam még az alkotókról, de úgy látom, hogy ez az Usher Morgan leginkább rövidfilmeket készített eddig. Azt hiszem megnézem a többi filmjét is. Hátha azok is ennyire jók.

0