Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
Videók
Highway
 
e-batta   2016. 10. 12.

legújabb vélemény

Emberrablás

Két szereplős a film, bár vannak mások is, tulajdonképpen teljesen elhanyagolható a jelentőségük. Kizárólag a két szereplőn múlik, hogy odaragasztanak-e a székhez, vagy sem. Nos, odaragasztanak. Én legalábbis nem nagyon tudtam félbehagyni sem, pedig erősen szólított a szükség. Veera (Alia Bhatt, akit egyáltalán nem komáltam a Student of the Year-ben, na de most!) egy kicsit ki akar szakadni a mókuskerékből, hetek óta csak ékszereket, ruhaanyagokat, ajándékokat, édességeket, meghívókat és kencéket válogat, a fél rokonság a nyakába liheg, elege van. Éjszaka kisurran, hogy találkozzon vőlegényével, egy órácska felhőtlen szabadságot kunyerálva tőle. A fickó nem nagyon menne bele, se testőrség, s... több»

 
PinkPetra   2016. 02. 13.

Érdekes film, határozottan kell hozzá egyfajta lelkiállapot, mert az első fél óra nagyon megterhelő lelkileg, ahogy elrabolják Veerat és ahogyan bánnak vele. Utána egy határozottan megszerethető drámai karakter válik belőle, ahogyan kezdi felfedni valódi énjét.

Alia Bhatt
Alia Bhatt
Randeep Hooda
Alia Bhatt
Randeep Hooda
Randeep Hooda
Alia Bhatt
Alia Bhatt

A film összbevétele 858 783 dollár volt (imdb.com).

 

Egyes jelenetek a filmben rögtönzöttek voltak.

(e-batta)
 

A könyv, amelyet Veera Tripathi tart a kezében a film végén a Clarissa Pinkola Estes által írt Women Who Run With The Wolves: Contacting the Power of the Wild Woman (magyarul Farkasokkal futó asszonyok - Beavatás a nőiség őseredetének titkaiba címmel jelent meg) című kötet.

(e-batta)
 

A Zee TV által sugárzott Rishtey című antológia-sorozatból lett átvéve az azonos című tv-epizód, melynek írója és rendezője szintén Imtiaz Ali volt.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.