Nem volt rossz, bár a zsűrinél megvoltak az örök kedvencek. És bírom, hogy Bereczki Zoltánnak mindig, mindenhol a legjobb kell. örülök, hogy Pál Dénesék nyertek.
Már az eredeti műsor is kicsit beteg, de ott még tud nevetni az ember. Gyerekek átmaszkírozása már más, sokszor pont az ellenkezőjét váltja ki a emberből.
Az első évad egy fokkal jobb volt. A másodikban inkább valakinek a valakije volt a gyerekszereplő. Olykor elég jó dalok hangzanak el, a pontozást itt is eltörölném a zsűri részéről.
A felnőtt verzió humoros volt, hőként ha egy másik nem bőrébe bújik valaki. Gyerekek esetében nem vicces és a nemváltást se nagyon alkalmazták a készítők, mert a piciknél érdekes lenne.
Voltak jó és kevésbé jó előadások, igazából pont úgy mint a nagyok versenyében. Egy-két gyerkőcöt jó volt újra látni, ki mekkorát nőtt, mennyit fejlődött éneklésben.
Az eredeti verzió nekem jobban tetszik. Itt a felnőtt énekesek se teszik magukat annyira oda. Elmarad a hang és jellegzetes mozdulatok utánzása. A zsűri össze-vissza pontoz.