55% 26 szavazat
Az igazság őrzői

Az igazság őrzői

The Guardians of Justice (Will Save You!)
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Miután 40 éven át békében tartotta a Földet, az idegen szuperhős, Marvelous Man egy küldetést bíz a megkeseredett, erőszakos hadnagyára, Knight Hawkra és az idealista The Speedre, hogy megállítsák a nukleáris… Több


Zene: Oscillian
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022 | Netflix (2022.03.02.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2022.09.14 Piczil Zsolt

legújabb vélemény

Commersz epilepsziás roham comic formában

Az első két résznél a vágó valószínűleg rángógörcsöt kapott, hogy nincs három másodpercnél hosszabb snitt. Borzasztó. Én vagyok annyira infantilis hogy tetsszen a gyerekjáték makettépületek használata, meg értékeljem az easter eggeket (pl. Halo fegyverek). De aztán egy óra múlva rádöbbentem, ezek csak igénytelenségek, az amerikai képregények és VHS filmek igénytelen korszakát, igénytelenül felhasználó banda "remekműve" ez. Nagy szó, hogy az indie Kung Furry film klasszisokkal jobb, pedig azért nem fizetett a Netflix.

1
 
2022.01.04 lászló

Legalább vicces lehetett volna. De a végén inkább úgy érzem, mintha valami középiskolai projekt lenne. A furcsa animációk túlzott használata, ami minden jelenetet kettévág, kínszenvedéssé teszi az élményt.

1
 
2022.03.02 Buffy

A film a "80-as évek VHS sci-fi" szemszögből ürügyként használja az olcsó díszleteket, a rossz színészi játékot és az animációt az élőszereplős helyett. Nagyon rossz.

1