Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Nagy Ervin

Nagy Ervin

Színész

Adatlap
30
Filmográfia
1
Díjak
7
Érdekességek
88
Képek

Érdekességek

Drakulics elvtárs (2018)

A Drakulics elvtárs premierjét hatalmas buli előzte meg a Budapest Parkban szeptember 27-én, ahol a film sztárja, Nagy Ervin DJ-ként is megcsillogtatta a tehetségét.

Valami Amerika 3 (2018)

Az első két részből az összes főbb szereplő visszatér. Az új szereplők között olyan hazai sztárokat láthatunk majd, mint Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter.

Kincsem (2017)

A film főszereplője, Nagy Ervin elmondta, hogy nagyon büszke a filmre, és arra, hogy teljes egészében magyar stábbal forgathatott. Bevallása szerint mindig is egy ilyen szuperprodukció volt az álma.

Kincsem (2017)

Nagy Ervinnek majd 99 kilóról 91 kilóra kellett lefogynia a szerep kedvéért. Petrik Andreának pedig a dohányzásról kellett lemondania Klara szerepéért.

Kincsem (2017)

Nagy Ervin olyannyira belejött a lovaglásba, hogy a forgatás után még a Nemzeti Vágtán is elindult.

Testről és Lélekről (2017)

Borbély Alexandra és Nagy Ervin a valóságban egy párt alkot.

Testről és Lélekről (2017)

Sanyi karaktere kifejezetten Nagy Ervinre íródott, akivel Enyedi Ildikó korábban a Terápia című HBO sorozaton dolgozott együtt.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.