Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Hugo Weaving

Hugo Weaving

Színész

Szül.: 1960. április 4., Ibadan, Nigéria

Adatlap
82
Filmográfia
Díjak
6
Érdekességek
47
Képek

Érdekességek

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (2011)

Hugo Weaving (Vörös koponya) a filmbeli német akcentusát Klaus Maria Brandauertól kölcsönözte.

V mint vérbosszú (2005)

V (Hugo Weaving) összes mondatát utólag újra felvették. Bár a készítők elhelyeztek egy mikrofont a maszkban, ez a megoldás nem működött.

V mint vérbosszú (2005)

James Purefoy alakította volna V-t, ám a színész (az első hírek szerint) nem bírta elviselni magán a maszkot, s rájött, hogy az arca egy pillanatig nem fog látszódni a filmben. A karaktert így végül Hugo Weaving alakította, aki szintén nem volt kibékülve a maszkkal. Purefoy később már tagadta, hogy ez lett volna a fő indok, amiért dobta a szerepet, indoknak így elegánsan csak kreatív nézetkülönbségeket említett.

Mátrix - Újratöltve (2003)

A Smith-klónok nagy része statiszta volt, akiket aszerint válogattak ki a film készítői, hogy mennyire hasonló az alkatuk Hugo Weavingéhez.

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége (2001)

David Bowie érdeklődött Elrond karaktere iránt, de Peter Jackson véleménye szerint túl híres volt arra a szerepre. Egy kevésbé ismert művészt szánt Elrond alakítására, így szerződtette le Hugo Weavinget, aki akkor már leforgatta a Mátrixot, de a filmet még nem mutatták be.

Amerika kapitány (1990)

Az első Amerika kapitányban Hugo Weaving a Vörös Koponya német akcentusát Werner Herzogtól és Klaus Maria Brandauertől kölcsönözte.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.