Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Julianna Margulies

Julianna Margulies

Színész

Szül.: 1966. június 8., Spring Valley, New York, U.S.

Adatlap
44
Filmográfia
15
Díjak
5
Érdekességek
59
Képek

Érdekességek

A férjem védelmében (2009)

Bár a sorozat Chicagóban játszódik, a forgatási munkálatok New Yorkban zajlottak. A pilotot Kanadában vetté fel, és az eredeti tervek szerint itt is készült volna a sorozat, azonban mivel ekkoriban született meg Julianna Margulies gyermeke, a színésznő arra kérte a sorozat készítőit, hogy tegyék át a forgatás székhelyét New Yorkba, hogy ne kelljen kilenc hónapot távol töltenie a családjától.

A férjem védelmében (2009)

Julianna Margulies egy 2014-es interjúban elárulta, ő mindössze a harmadik jelölt volt a Alicia szerepére, és csak azért kaphatta meg, mert Ashley Judd és Helen Hunt visszautasította a felkérést.

A férjem védelmében (2009)

Julianna Margulies napi 14 órát, heti öt napot, összesen kilenc hónapot tölt a sorozat forgatásával, és a szerep miatt mindvégig parókát kell viselnie.

Vészhelyzet (1994)

Carol Hathaway nővér a tervek szerint nem élte volna túl a pilot epizódban történő öngyilkossági kísérletét, ám a nézők megkedvelték Julianna Margulies-t a szerepben, valamint érezték a harmóniát a színésznő és George Clooney között, ami pozitív jövőt sejtetett.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.