Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Taron Egerton

Taron Egerton

Színész

Szül.: 1989. november 10., Wrexham - North Wales - Egyesült Királyság

Adatlap
19
Filmográfia
1
Díjak
8
Érdekességek
96
Képek

Érdekességek

Rocketman (2019)

Taron Egerton az összes filmben hallható dalt saját maga énekelte el.

Rocketman (2019)

Bár talán kevesen tudják, Taron Egerton kiváló énekes, aki az Eddie, a sas-hoz készült hivatalos hanglemezen is énekelt, de az Énekelj! című animációs filmben is megcsillogtatta a képességeit.

Rocketman (2019)

Elton John azt tanácsolta Taron Egertonnak, hogy ne próbálja meg túlságosan utánozni őt, ehelyett koncentráljon a saját maga által kidolgozott verzióra.

Robin Hood (2018)

A film forgatását néhány héttel elhalasztották, mivel Taron Egerton épp a Kingsman 2-t forgatta. A rendező mindenképp a fiatal tehetséget szerette volna látni Robin Hood szerepében, olyannyira, hogy kiharcolta a stúdiónál a csúsztatást.

Énekelj! (2016)

Ez Taron Egerton első animációs filmje.

Eddie, a sas (2016)

Miután Taron Egerton több jelenetet is felvett a 90 méteres sánc tetején elmondta, hogy rendkívül rémisztő élmény volt odafent dolgozni, és kifejezte tiszteletét a síugrók felé. Bár nem ő maga hajtotta végre az ugrásokat, viccelődve megjegyezte, hogy az eséseket egész biztosan élethűen csinálta volna.

Eddie, a sas (2016)

Meghökkentő, de igaz, az Eddie, a sas múlt heti New York-i premierjén egy vékony, kopasz, furcsa bácsi legalább akkora tapsot kapott a vörös szőnyeg két oldalán álló rajongóktól, mint a film sztárjai, Hugh Jackman és Taron Egerton. Igaz, csak miután bemutatták: a vetítésre ugyanis a stábbal tartott a filmbeli Eddie eredetije: Michael „Eddie” Edwards, a kétballábas síelő, aki nem hagyta magát lebeszélni az olimpiáról: és brit bajnok lett az 1988-as calgaryi téli olimpián.
A filmfőhős eredetije szemmel láthatóan nem komolyodott meg a nagy ugrás óta: bár azóta híressé vált, most is bolondos, komolytalan, és imádja a síugrást: ahogy újságíróknak mondta, a premier előtti héten néhányszor lecsúszott a 90 méteres sáncról… és egyszer sem esett el.
– Eddie a filmünk két lábon járó üzenete – mondta Hugh Jackman újságíróknak. – És én is igyekszem sokat tanulni tőle. Ha ránézek, az jut eszembe, hogy a boldogsághoz nem kell folyton elsőnek lenni. Elég élvezni, amit csinál az ember; jó akarni is közben, de ha valaki nem nyer, hát nem nyer. Attól még élvezheti, amit csinál… (Intercom)

Kingsman: A titkos szolgálat (2014)

A főszerepet alakító Taron Egerton eddig még csak két filmben szerepelt: a Kingsmanban és Az ifjúság védelmében (2014) című alkotásban.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.