Anger Zsolt
7

Szül.: 1969. május 4., Magyarország

Adatlap
46
Filmográfia (46)
1
Díjak (1)
5
Érdekességek (5)
6
Képek (6)
Kapcsolat
Hozzászólások

Érdekességek(5)

Vörös veréb (2018) Anger Zsolt jó barátságba került Bill Camppel a forgatás során. A színész kérdezte Angertől, hogy milyen filmet érdemes megnéznie, hogy többet tudjon meg a magyarokról. Az Aranyélet című sorozatot ajánlotta neki, ami nagyon tetszett Campnek. A két színész azóta is tartja egymással e-mailben a kapcsolatot.
#1
Budapest Noir (2017) Anger Zsolt legnagyobb élménye a filmmel kapcsolatban, hogy Ragályi Elemérrel dolgozhatott, ugyanis gyerekként sokat járt moziba, jegyszedő nagymamájához, s sokszor hallotta Ragályi nevét.
#2
Hurok (2016) Madarász Isti rendező az Origonak adott interjújában Anger Zsoltot magyar Robert De Nironak nevezte,
#3
Az éjszakám a nappalod (2015) Az Éjszakám a nappalod sztárjai, , Szamosi Zsófia, és a Cinema City Filmünnep alkalmából egy délutánra jegyszedőnek álltak.
#4
A nyomozó (2008) Gigor Attila elmesélte, hogyan találta meg ot a szerepre. Casting nem volt. Egy kórházi látogatás során látta meg a színészt - akit akkor már ismert - amint ő is látogatóba érkezett. Egy másik szerep miatt le volt borotválva a feje, és egy atlétatrikót viselt. Ettől kezdve tudta, érezte hogy neki jól fog állni a nyomozó címszerepe.
#5