2016.10.24 23:37 Lost Silver Book Olvasottság: <100x
1

Nézőpontok harca a jó ügy érdekében

Egy igazán jó film! Nem ismerem a játékot (eddig csak a VIII. és VII. résszel játszottam), de nagyon jó zenés videókat láttam a játékból kicsippentve és nagyon megfogott a képi világa. Hiperszuper autók eleganciával, ősi fantasy csodákkal, régi értékek ötvözve a modernséggel, klassz divat, kard, fegyver, puszta izom és leleményesség. Minden benne van, ami egy férfinak vagy egy nő érzelmi világának kell. A történet olyan amilyen, pl. az első információ anyag kicsit sok volt nekem, hogy ki kivel harcol, mióta és miért, hamar összesűrítették nekünk az előzményeket, így mondhatjuk, hogy rövid bevezető után mindjárt belecsaptak a közepébe, de az apró érzelmi ábrázolások és egyéb mozzanatok fantasztikusak. Kellemes érezni azt, hogy a későbbi nagy horderejű események nem jöhettek volna létre egy "jelentéktelen" katona nélkül. érdekes az ő szemszögéből néznünk az eseményeket.


Nézőpontok harca a jó ügy érdekében

SZINKRON: Kényes vagyok, nem szeretem a szinkronos filmeket, mert tapasztalatom szerint mindig elvesz valamit a karakterekből és megmásítja a hangulatot, de mivel nagyon vártam és magyarul jutottam hozzá elsőnek és ez amúgy is animáció, vagyis mindenféleképpen alámondással kerül bele a hang, így megnéztem a magyar szinkronos változattal és le a kalappal, de kellemesen csalódtam: a magyar szinkron fantasztikus! (Mondjuk a királyok dörgő hangjánál nekem a autobot transformerek jutottak eszembe, ami hátrány, de a többi karakter hangja király volt! KARAKTEREK: Nyx Ulric karakterének a mozgását nagyon jól megcsinálták. A karaktere egyszerre férfias és aranyos(finom, nemes, szelíd, huncut), ahogy mozog. Egészen pontosan a mozgása és testtartása azt tükrözi, hogy mindig őszinte. Nincs a tekintetében ravaszság, bújtatás, átverés még saját maga fele sem. Tiszta a tekintete akkor is amikor örül, aggódik, vagy fájdalmat érez. Bármit kap az élettől, azt elfogadja és nem kesereg rajta, hanem azon megy tovább a legjobbat kihozva abból, ami neki jutott. Egy magához is őszinte karaktert alkottak Ulric személyében, így első pillanattól kezdve vonzó. Aztán ott a másik oldal: a Kancellár karaktere is, akinek a szinkronhangtól kezdve mindene zseniális. Egyszerűen szólva zseniális. Nehéz megfogalmazni miért, de sikerült vonzóvá tenni az ellent... XD Ennyire lökött, költői, metroszexuális, és gonosz nem lehet egy férfi... XD A magabiztosság és a trehány flegmaság ütközik benne azzal, hogy észreveszi az emberi kéz alkotta értékeket, amit sajnálna elveszni, de ugyan ilyen könnyedséggel el is dobná bármikor, ha a hatalom azt kívánja, így a bosszússágot is képes flegmán és nemes úrként kezelni. Ami meg a jó és a rossz harcát illeti, nah itt az nincs (aki most nézi majd meg, az meglátja). Persze vannak jók és rosszak, de ebben a részben nem országok és királyaik harcolnak igazából egymás ellen, (az csak a dolgok elindítója....), hanem különböző nézőpontok a "jó ügy érdekében" felkiáltással.

Egy dolog: A karakterek kidolgozásán látszik, hogy melyik él tovább és melyik nem. Melyik kap több jelenetet és melyik nem, így nagyon nem lepődünk meg semmin ami történik.

akció | animáció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Lucis varázslatos királyságának ősidők óta birtokában van a mágikus kristály, de Nilfheim fenyegető birodalma kész bármit megtenni, hogy megszerezze azt. A háború... több»

1