Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
82%
Filmadatlap
 
24
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
7
Videók
 
Artúr   2020. 04. 13.

legújabb vélemény

0
Kedves délutáni hamburgerem!

[A filmről] Kifogástalan filmélményt nyújtott ez a nyilvánvalóan világ- és eseménytöredéket bemutató alkotás. Nem várhatod, hogy egy több órás játékélményt kínáló game-ből egyszeriben kerek egész nagyjátékfilmet készítsenek! Minden elvárásnak megfele... teljes kritika»

 
HercegPeter   2018. 05. 26.

1

Ezelőtt még sosem hallottam a Final Fantasy franchise-ról, bár ez nem csoda, hiszen nem igazán vagyok otthon a számítógépes játékok között. De a Warcraft világáról sem tudtam valami sokat és mégis bejött a film. Szóval gondoltam, miért is ne? És itt ... több»


 
Lost Silver Book   2016. 10. 24.

1
Nézőpontok harca a jó ügy érdekében

Egy igazán jó film! Nem ismerem a játékot (eddig csak a VIII. és VII. résszel játszottam), de nagyon jó zenés videókat láttam a játékból kicsippentve és nagyon megfogott a képi világa. Hiperszuper autók eleganciával, ősi fantasy csodákkal, régi érték... teljes kritika»

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Bármit tennék ehhez hozzá az se tudná eléggé bemutatni, hogy mennyire rémesen jó film. Ezt látni kell. A sztori most nagyon oda tette magát, erős lett de nem kicsit. A hangulata volt az ami azonnal megfogott és szórakoztatott is.

 
Milanman   2016. 09. 28.

0

A látvány, a világ, az akciók, az apró ötletek, az atmoszféra mind zseniálisak. A történet külsősként (nem vagyok túl járatos az FF univerzumban) némileg katyvasz, de még ez is a pozitívumok irányába mutatna, mert összességében, ha nem is mindig könn... több»

 
pi   2019. 10. 14.

0

A japánok jók az ehhez hasonló mozikban és animációs sztorikban, de ez nekem így ahogy megjelent, nem igazán tetszett. Koppintásnak tűnt és ez nem sikerült jól ebben a formában.

 
kasztni   2016. 07. 24.

1

Nagyon szerettem a film páratlan grafikját. Számítógépes technológiával készült filmek terén teljesen újszerű, a minőség a legjobb videójátékok bejátszásai grafikájának minőségével vetekszik. Emellett az akció is pazar, látványos. Aki szeret belefele... több»

Galéria (8)

Videók (7)

 
Pont annyit ér ez a film, mintha a Final Fantasy XV játék egy mobilalkalmazás-boltból letölthető, companion applikációja lenne, vagy egy két órás, kétségtelenül látványos Benchmark videó. Jól mutat, de nem igazán jó semmire. 5/10 több»