Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
24
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
7
Videók
 
HercegPeter   2018. 05. 26.

legújabb vélemény

Ezelőtt még sosem hallottam a Final Fantasy franchise-ról, bár ez nem csoda, hiszen nem igazán vagyok otthon a számítógépes játékok között. De a Warcraft világáról sem tudtam valami sokat és mégis bejött a film. Szóval gondoltam, miért is ne? És itt is ez a helyzet. Talán egyszer majd a játékot is kipróbálom. A grafika természetesen kifogástalan, amit nyilván el is várhatunk. Az is látszik, hogy a fontosabb szereplők sokkal jobban ki vannak dolgozva, mint azok, akik csak egyszer-egyszer bukkannak fel. A csata- és harcjelenetek is elsőosztályúak. A film után kicsit utána olvastam az egész Final Fantsy birodalomnak és láttam, hogy ez a játék előzménye, szóval jó alap lehet bárkinek, aki tervezi, hogy belekezd a játékba.

 
Deku   2017. 11. 20.

Bármit tennék ehhez hozzá az se tudná eléggé bemutatni, hogy mennyire rémesen jó film. Ezt látni kell. A sztori most nagyon oda tette magát, erős lett de nem kicsit. A hangulata volt az ami azonnal megfogott és szórakoztatott is.


 
Lost Silver Book   2016. 10. 24.

Nézőpontok harca a jó ügy érdekében

Egy igazán jó film! Nem ismerem a játékot (eddig csak a VIII. és VII. résszel játszottam), de nagyon jó zenés videókat láttam a játékból kicsippentve és nagyon megfogott a képi világa. Hiperszuper autók eleganciával, ősi fantasy csodákkal, régi értékek ötvözve a modernséggel, klassz divat, kard, fegyver, puszta izom és leleményesség. Minden benne van, ami egy férfinak vagy egy nő érzelmi világának kell. A történet olyan amilyen, pl. az első információ anyag kicsit sok volt nekem, hogy ki kivel harcol, mióta és miért, hamar összesűrítették nekünk az előzményeket, így mondhatjuk, hogy rövid bevezető után mindjárt belecsaptak a közepébe, de az apró érzelmi ábrázolások és egyéb mozzanatok fantas... több»

 
kasztni   2016. 07. 24.

Nagyon szerettem a film páratlan grafikját. Számítógépes technológiával készült filmek terén teljesen újszerű, a minőség a legjobb videójátékok bejátszásai grafikájának minőségével vetekszik. Emellett az akció is pazar, látványos. Aki szeret belefeledkezni a fantasy világába, annak melegen ajánlom ezt filmet. Csak azt sajnálom, hogy nálunk (egyelőre) nem kerül mozikba.

 
Milanman   2016. 09. 28.

A látvány, a világ, az akciók, az apró ötletek, az atmoszféra mind zseniálisak. A történet külsősként (nem vagyok túl járatos az FF univerzumban) némileg katyvasz, de még ez is a pozitívumok irányába mutatna, mert összességében, ha nem is mindig könnyen, de követhető volt. Ami viszont iszonyat módon rontja az összképet, az a vágás és a dramaturgia. Végig olyan érzésem volt, mintha a játékból kivágott átvezető videókat vágták volna össze, mindennemű valódi kohézió nélkül. Van egy történeti főszál, de a kisebb elemek sokszor totál random keverednek bele. A végeredmény így sajnos minden szépsége, coolsága ellenére filmként szinte értékelhetetlen. Hangulatkeltőnek viszont remek.

 
Pont annyit ér ez a film, mintha a Final Fantasy XV játék egy mobilalkalmazás-boltból letölthető, companion applikációja lenne, vagy egy két órás, kétségtelenül látványos Benchmark videó. Jól mutat, de nem igazán jó semmire. 5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.