2016.10.18 17:44 e-batta Olvasottság: <100x
0

Akki egyszerűen nem tudott hibázni. Ez a film alapból rá épül, az egyéniségére, nem tudta elrontani. Már edzett rá a Baby-vel, ott is szuper, de a koronát a teljesítményére ez a film teszi fel.

A sztori könnyen érthető, még indiainak se kell lenni, hogy az ember átérezze, mi magyarok pontosan ugyanebben a cipőben járunk, nálunk is kellene egy Gabbar.

Vagy ne Gabbarnak hívják (a Sholay című film legnagyobb gazemberének neve), legyen mondjuk Jumurdzsák. Vagy itt a lehetőség, ki a legnagyobb gazember a magyar film történetében, na? Kérek neveket, és megcsináljuk a magyar verziót. Jumurdzsák (vagy akárki) visszatér. És bosszút áll. És igazságot oszt. És nagyon-nagyon törvénytelen dolgokat művel. És nagyon-nagyon szeretik ezért az emberek.

Akshay Kumar eddigi legjobb szerepe, most különösen jól is néz ki, a bajusz is jól áll neki, az őszülő szakáll meg pláne. Shruti Haasannak esélye se volt, én is simán beleszerettem volna a karakterbe. Ezúttal borbélyt válthatott, mert a hosszú haja sokkal jobban áll neki, mint a Special Chabbisban, ott tényleg hülyén festett a fess elválasztásával, vagy pláne a Boss-ban, az a hátranyalt séró, a poklok kínját álltam ki miatta. De most! Nem sokáig maradt ilyen, a Brothers-re csaknem kopasz lett, de a Tashan óta tudom, hogy a tüsi haj is jól áll neki.

A sztorit nem mesélem el, nézzétek meg, inkább a benyomásaimat osztanám meg.

Kareena Kapoor Khan vendégszerepe nagyon kellett oda, királynői volt, szerethető, és a főhős minden cselekedetét nyomós érvekkel alátámasztó nyúlfarknyi szerepe elég volt ahhoz, hogy azt mondjam, megérett arra, mégiscsak lesz még belőle Bollywood nagyasszonya.

Sunil Grover nem tűnt fel, csak itt, talán mert más filmekben alig kapott lehetőséget, pedig igazán jó színész, na, talán majd mostantól.

ot amennyire szerettem utálni a Commandóban, annyira jó volt látni egy másik erőteljes szerepben, vendégszerep, de elég sokat mutatott.

Suman Talwar pedig inkább dél-indiai filmekben szerepel, pedig nagyon kellene neki egy kis bollywoodi rásegítés, mert nagyon tud az öreg.

A végére hagytam a csattanót, Chitrangada Singh. Egyik kedvenc színésznőm, akit először a Desi Boyzban láttam, aztán a Shorry, Bhai!-ban, végül a Jokerben egy itemsong erejéig. És ennyi. Nem foglalkoztatják, pedig imádom. Legutóbb az Anjaanban láttam. A főgonosz születésnapját ünneplik, és a mulatságon egy nagyon jó kis partidal hangzik el. A Gabbar is Back-ben a főgonosz születésnapját ünneplik, és egy nagyon jó kis partidal hangzik el. Mindkettőt Chitrangada Singh adja elő. Alig játszik, de folyton belefutok még a nyúlfarknyi feltűnéseibe is, most már komolyan hiányzik, adjanak már neki végre egy jó szerepet!

Valamennyi dal (mind a négy) nagyon jó, darabszámra se vitték túlzásba, mindegyiknek szerepe van a filmben, nem akasztotta meg a ritmust, úgyhogy így kellene festenie minden filmnek. A túl kevés se jó (lásd Race Gurram hindi verzió), a túl sok se (pl. What's Your Raashee?).

0