2019.03.30 15:23 HUNDaniel Nézhetetlen Olvasottság: 742x
1

Ez mi volt?

Volt szerencsétlenségem megnézni ezt a "műremeket". Egy szóban összefoglalva ISZONYATOS! Már az első 3 percben gondoltam, amikor Dolph Lundgren feltűnt, hogy nem ez lesz életem filmje. Reménykedtem benne, hogy ez az "annyira rossz", ami már jó kategóriába sorolható. Sajnos tévedtem. A színészi játék pocsék, a karakterek kidolgozatlanok, a párbeszédek veszélyesen összefüggéstelenek.

El nem tudom képzeni, milyen 1 bites ember adhatott erre az izére pénzt. Véleményem szerint a háttérben ugyanaz az ember lehetett a producer, rendező, forgatókönyvíró. Szerencsére a Feláldozhatók című filmből átmenekítették ide is a teljesen gagyi, túl keménykedős, nagyon vagány vagyok megszólalásokat. A cselekmény pedig olyan, mintha forgatás közben találták volna ki a mindig soron következő jeleneteket. Kohéziónak nyomát se keressük! Az első 36 percben már egy olyan cselekmény végén találjuk magunkat, amire máskor egy egész filmet szoktak építeni. Emiatt természetesen a főbb szereplőket szinte nem is ismerjük. A zombik hirtelen feltűnnek a semmiből, hőseink ezen mindig jól meglepődnek és konzekvensen soha nem a fejüket lövik, bár a filmből valóban nem derül ki, hogy csak ez lenne-e a módja, hogy megállítsák élőholt pajtásaikat. A film végére egy csavart erőszakoltak bele, ami pontosan semmire nem adott választ, ellenben az eddig is őskáoszra hasonlító katyvaszon kavart még egyet.

Ez mi volt?

Nem kevés mazohizmust fedeztem fel magamban a film hatására, hogy én bizony ezt végignéztem. Azok számára ajánlanám, akik másfél óra teljes értelmetlenségre vágynak.

akció | horror | sci-fi

Egy rejtélyes vírus milliók pusztulásához vezetett, akik közül rengetegen vérszomjas zombikká változtak. A kormány képtelen megállítani a vírus terjedését, ezért... több»

1