2019.07.01 20:42 ZozArt89 Olvasottság: <100x
0

Nyúlszívűeknek is ajánlott

Ritka nagy meglepetés volt számomra ez a film. A bemutató alapján egyből elítéltem, hogy ez egy gyenge kis próbálkozás lesz, hogy meglovagolja a húsvét ünnepét is. Azt mondhatom, hogy régen kacagtam ennyit egy filmen, ami nem alpári poénokkal veszi meg a nézőjét magának. Hisz elsősorban a kicsiket célozza meg, vagy mégsem?

A történet viszonylag egyszerű, a kedves és aranyos kis állatkák csak megpróbálnak túlélni, és mivel éppen a közelben található kert tele van finomságokkal, onnan dézsmálnak bőszen. Ami a tulajnak már nem annyira tetszetős történet, párja az, aki az állatok védelmére kel, és próbálja megakadályozni a McGregor és az állatsereg között folyó háborút.

Nyúlszívűeknek is ajánlott

Tehát maga a sztori nem tartalmaz hatalmas csavart, de nem is akarja magát olyannak beállítani, ami kifejezetten jó. Ennek ellenére mégis tökéletesen szórakoztat a film, és ez egyértelműen a konfliktusokból származó poénoknak köszönhető elsősorban. Gleeson valami eszméletlenül jól alakítja a házsártos, rigolyás tulajdonost.

A szinkront külön megdicsérném, mivel én jobb szeretem a filmeket eredeti hanggal nézni, de itt azt mondtam, hogy meglehetősen eltalálták a karakterekhez való szinkronhangot. Így ebbe belekötni nem tudtam.

A film tempóját tekintve akció filmeket megszégyenítő stílusban zajlott. Ez alatt pusztán azt értem, hogy elég pörgős és fordulatos volt a vonalvezetése. A CGI pedig meglepően élethűre sikeredett, az ilyeneknél azonnal kiszúrni, hogy nem valós, de ez most valahogy nem volt annyira szembeötlő, számomra legalábbis.

Azt ki merem jelenteni, hogy sikerült olyan szintre elkészíteni ezt a filmet, hogy az idősebb közönség is élvezni tudja a gyerekek mellett.

családi | fantasy | kaland | vígjáték

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember... több»

0