2021.09.16 18:09 szf Nézhetetlen Olvasottság: 565x
3

Csak szex és más semmi?

Ezt a filmet azoknak az embereknek ajánlanám, akik szeretnének az életükből bő másfél órát (bár nekem jóval hosszabbnak tűnt) elpocsékolni. Mind a három rész filmélménye friss, így össze tudom hasonlítani az előző két résszel, és ha egyetlen szóval kellene jellemeznem, a mélyzuhanás lenne az. Az elsőnek még volt egy viszonylag korrektül felépített története, szinte tetszett is, a másodikban már érezhető, hogy az első rész sikere miatt lett elkészítve, de a harmadik vállalhatatlan.

Semmitmondó párbeszédek, összefüggéstelen események halmaza, tizenöt percenként öt perc szexjelenet, és a férfi főhősünk általi elképesztő toxikus, gyerekes féltékenykedés szexinek és rosszfiúsnak való beállítása, hát katasztrófa komolyan. Nem vártam sokat ettől a filmtől, csupán annyit, hogy szórakoztasson, de pont az ellenkezője történt, annyira szenvedtem közben, hogy szívem szerint kimentem volna a moziból, de sajnos érdekelt a vége, amit szintén megbántam, mert annak sem volt semmi értelme.

Csak szex és más semmi?

A második rész nagyon idézőjelbe téve cliffhangere is csak úgy lógott a levegőben, mert semmit sem tett hozzá a történethez, aztán konkrétan beszélgettek, veszekedtek meg szexeltek egy órán keresztül, majd a végére hoztak egy kis izgalmat, ami majd a negyedik rész alapjául akarna szolgálni, de van egy tippem, hogy ezzel a szállal sem fognak kezdeni semmit. De ez tipp is marad, mert biztosan nem nézem majd meg. Borzasztó helytelennek találom, hogy szinte pozitívumként van tálalva a filmben az, hogy főhőseink egyáltalán nem tudnak kommunikálni egymással, és szexszel oldják meg a problémáikat. Mindketten tudják, hogy toxikusak egymás számára, leginkább Hardin Tessára, de mégsem képesek egyetlen érett lépést sem tenni afelé, hogy jobban működjön a kapcsolatuk.

Azt az érzetet keltették a filmben az ilyen elnyújtott szeretkezős, táncolós jelenetek, meg a hosszú, semmitmondó beszélgetések és távolba nézések, hogy a készítőknek fogalmuk sem volt, hogyan töltsék ki a játékidőt, így belepakoltak rengeteg, a történet szempontjából teljesen jelentéktelen történést, hogy legyen a filmben valami. Most egy darabig nem lesz kedvem megnézni egyetlen romantikus filmet sem, és magamon kívül csak azokat a srácokat sajnáltam jobban a teremben, akiket elrángatott a barátnőjük erre a borzalomra.

dráma

Épp akkor fordulnak rosszra a dolgok, amikor Tessa épp élete egyik legnehezebb döntését készül meghozni. A lány családjának múltjából számos titok kerül felszínre. Tessa... több»

3