2022.05.19 22:40 Interfectorem Sabnock Olvasottság: 148x
2

Baker itt sem hagy kétségeket bennünk.

Helene (Carroll Baker) és Maurice (Jean Sorel) nemrégen váltak el. Nem sokkal a válásuk előtt annyira elfajult a helyzet, hogy Helene egyszerűen meg akarta ölni Maurice-t.

Válásuk után lassan el is felejtették egymást. Mindketten új életet kezdtek, de Helene, aki autóversenyzőként dolgozott, majdnem meghal egy balesetben. Otthon fekve jön rá, hogy az élete egy totális csőd, hirtelen nem is tudja, mit kezdjen magával.

Jön is egy nem várt fordulat. Táviratot kap ex-férjétől, hogy töltsön el pár napot az extravagáns és fényűző villájában. Helene teljesen ledöbben, de elfogadja a meghívást. Kocsiba ül, és elutazik az egzotikus helyen lévő kastélyba. Mikor meglátják egymást Maurice-szal, akkor jön a teljes megdöbbenés. A meghívót nem is ő, hanem az új felesége, Constance (Anna Proclemer) küldte, sötét, hátsó szándékkal, amit még Helene nem is sejt. Pár nap után Constance kinyögi neki.

Segítsen megölni Maurice-t, mert vele is ugyanazt csinálja, mint Helene-el, ráadásul az örökségből felajánl egy hatalmas összeget a szöszi csinibabának. Helene kis vívódás után belemegy, de a történet egy sötét éjjelen nem várt fordulatot hoz. Constance az, aki meghal, mert a férj sejtett valamit a gonosz tervből. Így a két ember, akiknek különböző szándékai voltak, ott álltak egy hullával a szobában.

A rémületük nem sokáig tart, beledobják a halott nőt a tengerbe.

Pechjükre másnap beállít hozzájuk Constance lánya, Susan (Marina Coffa) és egyből a hangulat is fagyos lesz.

Susan Helene-t és Maurice-t gyanúsítja a gyilkossággal.

Nem is lőném le a poént, mert az nem illő dolog.

Fekszem a kedvenc fotelemben és áfonyát eszek.

Zöld tea, jéggel.

Nem is olyan rossz!

Pont, mint a film!

2