2022.06.18 11:51 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
2

Deborah Richter és a hatalmas keblek.

Albert Pyun aztán eltűnt a süllyesztőben (szerencsére).

Radioaktív álmok, Kickboxer 2: A visszatérés, Agydaráló, Kickbox robotok, Nemezis 3, Nemesis 4: Death Angel stb. br />

Deborah Richter és a hatalmas keblek.

Egyik sem Oscar-díjra jelölt film, inkább szemétre való, ZS-kategóriás alkotások.br />

Jelen filmünk is inkább erre hajaz, de van egy kis kivétel.

A Cannon stúdió utolsó mozija, ezek után be is adta szépen a kulcsot. Egy posztapokaliptikus film, ahol nem kerültek sokba a helyszínek, a szedett-vedett ruhák (rongyok), és maguk a színészek sem.

Jean-Claude Van Damme, mint Gibson tiszteleg a Mad Max előtt, de persze a Terminatorból is loptak ezt-azt.

A történet is egy bődületes zagyvaság.

A világ nagy része elpusztult és egy gyógyszer (mihez, mi ellen? ) receptjét beültetik egy cyborg (átalakított humán nő). A csajt kell megmenteni a hosszú úton. Persze gyalog mennek, és alig öten-hatan kísérik. Kicsit vicces, de mivel már a világ csak kartondoboz, és autóroncs, nincs egy szamárkordé sem, amivel mehetnének hőseink.

Gibson Rickenbacker (Jean-Claude Van Damme) magányosan rója az utakat, majd egyszer csak elvállalja a melót, hogy a cyborg spinét leszállítsa egy rettenetesen messzi helyre.

A gonosz bácsik elkapják, és Fender (Vincent Klyn), egy csúnya bácsi elvereti. Megtudjuk hogy a hatalmas cickókkal rendelkező kis barna csaj Nady (Deborah Richter), a valamikori szerelme lány, Ííy Gibson barátunk, akit keresztre feszítettek, átmegy Duracell bosszúállóba.

Letépi magát a keresztről, és Nady segítségével üldözőbe veszi Fendert és bandáját. A végső összecsapásban megöli a fő gonoszt, de közben Nady is meghal.

ÍGibson győz, és leszállítja a laborba a cyborgot.

Kedvenc részeim a flashbackek, ahol Van Damme mestert fiatalnak próbálják maszkírozni, de ez csak abból áll, hogy iszonyatosan gagyi friszkót lőnek be neki, ami kész vicc.

Összességében mégis valahogy tetszik, miért?

Talán, mert jó emlékeket ébreszt bennem, mert ez a film akkoriban igenis menő és félelmetes volt. Van Damme jól tolta a bunyókat, és a kietlen táj ábrázolása, bemutatása is rendben volt.

Akkoriban el is hittem, hogy ilyen lenne egy posztapokaliptikus világ.

Ez így jó, ahogy van. Ma is vannak legalább ilyen gagyi filmek, de azoknak nincs rajongótábora. Fércmunka, de a hangulata egyedi és megismételhetetlen.

Más mondanivalóm egyelőre nincsen.

Mézdinnye.

Bubis vízzel.

akció | sci-fi | thriller

Az anarchia és pestis szedi áldozatait a 21. század Amerikájában. Csak Pearl Prophet, a gyönyörű félig robot nő rendelkezik a vakcina elkészítéséhez szükséges tudással. De... több»

2