2022.07.29 22:59 fankbringa Olvasottság: 144x
0

Veszetelmes nézettségi viszonyok

Egyszerűen imádom az 1999-es feldolgozást, ami Kegyetlen játékok címmel jelent meg. Sokaknak az a verzió nem tetszett, nekem a kedvencem. Majd megnézem a többi feldolgozást is, ami másoknak tetszett. Addig is nézzük a mostani feldolgozást.

Miután végigküzdöttem a filmet arra jutottam, hogy a mai fiataloknak valószínűleg tetszik a like-központú viszonyok bemutatása. Mennyi követőd van? Sok? Akkor te vagy a király. Ha belegondolok ez elég meghatározó mostanában. Még ha nem is annyira, mint amennyire a film ezt sejteti.

Veszetelmes nézettségi viszonyok

A történet maradt a régi, az alapfelállás maradt a régi. Egyedül a máz cserélődött. A történet legnagyobb rejtélye számomra, hogy hogyan lett a főhősünknek nulláról 2.5M követője úgy, hogy nem tett érte semmit. Pedig minimum egy tanulság belefért volna a filmbe, amitől szintet lépett volna, de nem. Ez titok maradt. Sajnos a színészi játékok egyszerűen bénák. Nem tudok róla jót mondani. Az egész viszonyrendszert sikerült megölni a bénázással. Egymásba szerettek? Tényeg? Hát, ha nem tudnám, hogy a regényben is így volt, akkor nem érteném, hogy miért. A rendezőnek sikerült a megújítás, sikerült a máz csere, de közben összeomlott az egész, mert nem volt a máz alatt semmi. Ez a semmi rendszeresen felbukkan a filmben. Odaugrik elém és kiröhög, hogy még mindig itt vagy? Sikerült a történetet lealacsonyítani valami rém egyszerű ripacskodásra. Egy átlagos tini vígjáték lett a vége. Drámának ez édeskevés. Vasaláshoz, esti baráti csevegéshez háttérzajnak ideális, komoly élményekhez alkalmatlan.

dráma | romantikus

Célène 17 éves idealista. Hisz az abszolút szerelemben, és jobban érdekli az olvasás, mint a közösségi hálózatok. Éppen arra készül, hogy egy időre külön éljen... több»

0