2024.03.16 12:59 Juki-onna Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Kész téboly

Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de nem vagyunk egyformák. Nekem nem tetszett a film.

A történet, ahol játszódik, buja, vad, gyönyörű, emberi kéz alig érintette nemzeti park, ahol túl sok rejtélyes, megmagyarázhatatlan eltűnés történt. Elsőre azt hihetnénk, hogy kísérteties és homályos történetbe csöppenünk, de inkább egy zavaros történetbe, aminek a vége éppoly kusza, mint a film maga. Az aláfestő zene is baljóslatú, nyugtalanító, hiába a szép képek a gyönyörű erdőről. (Mennyire meg tudja határozni a látványt a zene, hihetetlen!)

Kész téboly

A kis bájos főszereplőnk, Lennon (Georgina Campbell, aki a Barbár című filmben játszotta a főszerepet, eszembe se jusson az a film!) egy kezdő erdőkerülő, aki egy olyan bungalóban száll meg, amit ha egy 200 kilós grizzly medve bekopogtatva az ajtón, hogy bekukucskáljon, úgy összehajtogatna, mint mi a csákót. Számomra ez volt a legfélelmetesebb jelenet. És kezdődik a film. Hol mi keresünk valakit az erdőben, hol minket keresnek és találnak meg, és ez így megy a film végéig. Néha összefutunk azokkal, akikre nem számítottunk, néha szembetalálkozunk azokkal, akiket nem kerestünk, de mindenki megy tovább a maga útján. Értelmetlenül körözünk az erdőben körbe-körbe, és úgy éreztem, hogy ennek nem lesz vége sosem, még egyszer csak egy házban nem találjuk magunkat, ahol, nem újdonság, ismét keresünk valakiket, és megtaláljuk azokat, akiket nem kerestünk. Néha én is elveszítettem a fonalat, mint a főszereplőnk, Lennon, de aztán magamhoz térvén rájöttem, hogy nézhetetlen a film. És vége! Ennyi röviden a történet. Kusza a történet , vagy csak én nem tudtam ráhangolódni. Persze nem szeretném elvenni senki kedvét attól, hogy megnézze! Engem nem kötött le a történet, és a műfaj besorolása, hogy ez egy horrorfilm, nagyon messze járunk a valóságtól. Van benne egy-két gyomorforgató jelenet, de ettől még nem lesz egy film horror film, szerintem. Ez a történet leírva valószínű izgalmasabb, mint a vásznon, vagy fordítva? Teresa Sutherland, aki megírta és megrendezte ezt a „remekművet”.

Állítólag egy díjat is kapott ez a mű, és mégis számomra élvezhetetlen! Néha a zene, ami jó, köszönhetjük Shida Shahabinak. A bátraknak, akik ennek ellenére belevágnak, és időt szánnak rá, jó szórakozást a filmhez!

horror

Lennon, az új vadőr egyedül utazik a veszélyes vadonban, abban a reményben, hogy felderítheti egy tragédia eredetét, amely gyermekkora óta kísérti. több»

0