2024.03.30 23:57 Juki-onna Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Nem vagyok agresszív típus, de…

itt, ütnék mint a cicák! Mindenki előtt ott van, amikor a cicák a mancsukkal ütik a kutyákat vagy egymást? Nem tehetek róla, ezt váltotta ki belőlem a film. Valahol azt olvastam, hogy: miért nézi mindenki ezt a filmet? Megmondom! Azért, mert próbálnánk egy normális horror filmet találni, de sajnos nem találunk, így próbálkozunk! Katasztrófa ez a film! Ezt a filmet hasonlítják a Péntek 13-hoz? Ha a közelében is járnánk, sem érteném, hogy miért kell lekoppintani egy 1980-as jó filmet? Valóban már nincs már saját ötletük a forgatókönyvíróknak? Kiégtek? A zene: néha megérintjük a klasszikusokat néha viszont egy bórgőzős hangot hallunk énekelni. Zongorázni lehet a különbséget! A Péntek 13-ban volt egy kis borzongás, a zene, ami félelmetes volt és a jelenetek, amikor egyre fogynak szereplők, de itt ebben az „ alkotásban” nagyon messze járunk ettől! A Péntek 13-ban egy gyönyörű buja zöld erdő szélén, egy gyönyörű tó mellett tivornyázunk, itt viszont egy rideg helyen találjuk magunkat, ahol a szereplő gárda olyan amilyen! (Megint eszembe jutott a cicás pofozkodás! Nem tehetek róla!) Csapatépítés? Egy ismerősöm beszélt a munkahelyi Csapatépítésről. Alkohol mámorban úszik mindenki és a pornográf jelenetektől sem volt mentes a nagy Csapatépítés.

(Nem tudom, nem voltam ott!) Most leteszem az esküt, hogy soha többé nem nézek skandináv filmet és nem is szeretnék találkozni egy skandináv emberrel sem, annyira távol, áll tőlem. Nem értem őket, nem vagyunk egy hullámhosszon és nem tudom, hogy voltak -e a filmben olyan jelenetek amin nevetnem kellett volna, vagy csak végig kellett volna rettegnem a filmet amikor felveszi valaki azt a nevetséges maszkot és végig gyilkolja a csapatot! Egyes jelenetek annyira idegesítettek, hogy azt le sem tudom írni! Nincs a filmben élet, nincs félelem csak unalom, de abból van bőven! (Én most is miközben írok, hallgatom Depeche Mode-tól a - A Question Of Time-t és a Personal Jesus-t . Van benne élet és pörgés, de ez a filmnek nevezett katasztrófában, semmi nincs! )Nem az én műfajom! Döbbenetes az egész alkotás! Az idős nő, akit a kamera hátulról vesz a film elején, borzalmas a haja, ahogy fújja a szél hátulról, de még több olyan kameramozgásnak lehetünk a tanúi, amiket cicás módon lerendeztem volna a kamerással! Nem igazán találok szavakat erre a műre! Valószínű, hogy a készítők a saját hazájukban el tudták adni ezt a filmet, nekem nem sikerült. Na persze, hogy a forgatókönyvíró és a rendező egy azon személy: Patrik Eklund.

Nem vagyok agresszív típus, de…

Nem tudom ,hogy saját maga állta ennek a nevetséges filmnek a költségeit, vagy voltak akik beszálltak ebbe munkásságba? Aki beszállt, az ráfaragott, persze nem tudhatom, de biztosan vakaródzik! A színészekről a színészi alakításokról nem szeretnék már írni, írtam elég rosszat. Jó szórakozást azoknak, akik belevágnak a filmbe!

horror | thriller | vígjáték

Az önkormányzati alkalmazottak csapatépítő konferenciája rémálommá válik, amikor korrupciós vádak kezdenek keringeni, és a munkakörnyezetet sújtják. Ezzel egy időben egy... több»

0