2024.04.22 00:45 fankbringa Olvasottság: <100x
0

Zoom out

A film alapvetően 2 csillagot érdemel, de mivel tisztességesen összeállt benne a látvány, szereplők, jelmezek, megéri a 3 csillagot.

A Szupersuli Zoomról, a lecsúszott szuperhősről és a bátyjáról, a démoni tekintetű gonoszról szól, akik összecsapnak a világbékéért. A történet szempontjából minden más csak időhúzás. Segítek: a lényeg megvan 10 perc alatt. A többibe bele lehet aludni. Bugyuta poénok egy bugyuta filmben, ahol minden szereplő, minden dialógus pont annyira súlytalan, mint egy politikus beismerő vallomása.

Zoom out

Tim Allen elvileg a főhős volt, de nem éreztem annak. A filmbéli jelenléte többnyire az ajtó színvonalát érte el, amin áthaladt. Courteney Cox nagyon meggyőzően alakította a béna szerelmes pszichológust. Semmit nem tett hozzá a drámához, de nagyon jól mutatott, és szórakoztató volt. Ryan Whitney volt a kedvencem. A 6 éves kislány, aki mindig a legjobb oldalát mutatta, és olyan zseniálisan volt fényképezve, hogy minden pozitívumot kiemelt a játékában. Summer Jones nagyon szexi volt a filmben. Már csak miatta megérte végignézni. Bár ő sem tett hozzá semmit a filmhez, az érzékeny karaktere miatt vitt egy plusz színt az egészbe, amit ki lehetett volna használni, de ez nem rajta múlt. Michael Cassidy, a szexi fiú szintén kitett magáért, hogy a legelőnyösebb arcát mutassa. Mondhatnám, hogy kár volt, de ez nem lenne igaz, mert ő legalább képes volt keretbe tenni a jeleneteket, és a karizmájával legyőzni a jelenetek bénaságát.

A jelenetek viccesek voltak, a díszletek viccesek voltak, az animációk pedig szinte már képregényes színvonalúak. Főleg az űrhajókázás. Nagyon nem Jurassic Park élmény. Egyfajta műanyag világ ez, amit az írók rekord sebességgel össze tudnak hozni, és az sem baj, ha a színészek improvizálnak. A hangulat végig hullámzott. Zseniálisan elkapott pillanatokat követtek bántóan bugyuta átvezetések és paródiának ható komoly jelenetek. A koncepció a Becstelen brigantykra emlékeztetett, ahol semmi sem volt a helyén, meg sem próbált élethű lenni. Az eltérés abban van, hogy a Szupersuliban egyetlen jelenet sem volt, ami megragadott és bevonzott volna, hogy megálljon a kezem a kukoricás zacskó felett.

Mondanám, hogy a Marvel-feldolgozások világába beleillik, de nem, ez a film minden komolyságot nélkülöz. Ennek se füle, se farka. Még folytatni is nehéz lenne egy második részben. A jelenetek visszafogottsága miatt 6 éves kortól bárkinek nézhető.

56 Szupersuli  (2006)

akció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Veszélyben forog a Föld és a pusztulástól csak egyetlen hõs mentheti meg: Zoom kapitány... aki mostanság nincs éppen csúcsformában. Zoom úr, polgári nevén Jack Shepard bizony... több»

0