Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Előszó
#5721

Lukácsy György filmkritikus felvezető gondolatai a Magány az erdőszélen című Menzel filmhez. több»

A Casagrande család
#5722

animáció | családi | kaland | rövidfilm | vígjáték

TV-ben (Nickelodeon, csütörtök 01:33)

2019-ben indult amerikai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat, amely A Lármás család spin-offja. A mexikói-amerikai Casagrande család, a 11 éves Ronalda "Ronnie" Anne... több»

#5723

90 A foci mindenkié  (2020)

(2) (10)

sportfilm

Netflix

A sorozat bemutatja, hogyan vált a labdarúgás minden idők legnépszerűbb sportjává. több»

Soha nem gondoltam volna, hogy egy fociról szóló film, pláne egy sorozat, 5 csillagot kap tőlem. Sem a sorozatok, sem a sport nézése nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé. De az utóbbi években olyan mini- vagy midisorozatok érkeztek, amik mellett nem lehet elmenni. A foci... több»
Teen Mom Young Mom's Club
#5724

Egy baráti társaságnak el kell döntenie, hogy visszaengedjék-e köreikbe a régi gimis osztálytársukat, Chandlart. Nikkit az anyukája a házasság felé terelgeti. Heather rossz... több»

#5725

72 Cimbik  (2020)

(3)

animáció

Netflix

A Cimbik minden nap tanulnak valamit a csodálatos világról melyben élnek, miközben kacarásznak, ugrabugrálnak és élvezik a barátaikkal együtt töltött időt.  

Aranyos korhatár nélküli sorozat, emiatt természetesen csak gyerekeknek - érdemes alacsony hangerőn nézetni velük, mert a szinkron egy felnőtt számára egy idő után befogadhatatlan
Vissza az amisok közé
#5726

dokumentum

Öt fiatal amis arra vállalkozik, hogy elhagyják a közösségüket. A banda New York City-be megy, ahol az eddig védett fiatalok megismerkednek az alkohollal és az éjszakai élettel, és... több»

Kárpát-medence
#5727

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

A Kárpát-medencei magyarság heti magazinműsora nem ismer határokat. Összeköti az itthont a külhonnal, mert a kötelék felbonthatatlan, és csak együtt lehetünk sikeresek. Bemutatjuk a 8... több»

#5728

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A sorozat egy drogfüggő komikus életútját követi nyomon, bemutatja, hogyan próbálja Mae leküzdeni szenvedélybetegségét. több»

Nem egy tipikus romantikus vígjáték, de nagyon jó. A téma nem feltétlenül megszokott és a humor is jól van kezelve. Összességében megéri megnézni.
#5729

animáció

Netflix

Az eszes kis bárányka, Shaun, a hűséges öleb, Bitzer és Moszatvég megannyi kedves kis lakójának legújabb kalandjai. több»

#5730

krimi

Egy nem szokványos házfelújító műsor, amelyben csapatunk hírhedt gyilkosságok helyszíneit pofozza ki. több»

Júdea és Róma: a végzetes konfliktus
#5731

dokumentum

Vizsgáljuk meg Heródes életét és Júdea felemelkedését és bukását a Római Birodalomban! A hősies történetet az ellentmondásos történész, Iosephus Flavius szavain keresztül... több»

Mentőhelikopter
#5732

dráma

TV-ben (Jocky TV, csütörtök 01:33)

A katonai mentőhelikopteres egység tagjai mind olyan fiatalok, akik a veszélyt és a különleges feladatok teljesítését választották életük céljául. Munkájuk során éppen ezért... több»

Bombasikerek
#5733

dokumentum

Egyetlen népszerű hollywoodi akciófilmek sem lenne az igazi hatalmas robbantások nélkül. Mindegy, hogy mályvacukor robban fel egy mikrohullámú sütőben vagy egy sok millió dolláros... több»

Aaron Hernandez gyilkossági esete
#5734

krimi

Amikor Aaron Hernandez egyik barátját meggyilkolták az NFL-sztár otthonának közelében, a rendőrök aggódni kezdtek a biztonsága miatt. Lehet, hogy valamit eltitkolt előlük? több»

Bűnüldözők
#5735

dokumentum

A dokumentumsorozat a nézőknek minden eddiginél mélyebb betekintést enged a CIB – az Új-Zélandi Rendőrség Nyomozói Irodája – elkötelezett nyomozóinak titkokkal teli... több»

Csevegés a delfinekkel
#5736

dokumentum

Amint egy tudós létrehozza a delfinekkel való kommunikációhoz szükséges eszközöket, delfinszakértők kutatni kezdik a faj intelligenciáját. több»

Dr. Oakley: az állatok szolgálatában
#5737

dokumentum

Ha megcsörren a telefon, és kiderül, hogy életmentő műtétet kell végrehajtani egy medvén... havasi kecskék nyomába kell eredni a hegyek között... vagy épp hiúzokat kell szabadon... több»

Vadászok konyhája Matusz Balázzsal
#5738

sportfilm

A Vadászok konyhája Győrben járt, Matusz Balázsnál. Már az alapanyagok és a mennyiségük láttán tudtuk, hogy itt remek fogások készülnek majd. Nem is akárhogy, hiszen kemencében... több»

Nők vészhelyzetben
#5739

dráma

Romain Lucas (Anthony Delon) nevelőotthonokban nőtt fel, családja az a lakótelep, ahol él. Korán megtanulta, hogy hallgasson az ösztöneire, és a logika irányítsa tetteit, döntéseit.... több»

Egy év a farmon
#5740

dokumentum

A brit vidéki táj területének több mint kétharmadán farmokat találunk. A négy részes sorozat négy egyesült királyságbeli farm titkos világát fedi fel az ezért az életformáért... több»

Rendező: Toby Trackman

Szereplők: Vicky McClure