Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#5981

78 Lángoló világ  (2019)

(1)

dráma | háborús

A szívszorító dráma angol, lengyel, francia, német és amerikai hétköznapi emberek életén keresztül meséli el a II. világháború történetét a nemzetközi konfliktus minden... több»

A sorozat a második világégést és az azzal járó konfliktusok számos oldalát bemutatva, Európa különböző országaiban és hadszínterein járva meséli el a második világháború történetét. A főszereplők közül sokan testközelből tapasztalják meg a helyzet komolyságát, de... több»
A rombolók
#5982

NA A rombolók  (2017)

valóságshow

Betekintést nyerhetünk, hogy hogyan is zajlik egy épület lebontása az adott terület felmérésétől a robbanószer elhelyezésén át a közeli lakosok védelméig. Nem is gondolnánk, hogy... több»

Náci kincsek nyomában
#5983

dokumentum | háborús | misztikus | történelmi

A nácik több millió kulturális tárgyat és értéktárgyat zsákmányoltak; a még mindig hiányzó darabok becsült értéke akár $175 milliárd, és a háború végén indult... több»

Királyi receptek
#5984

dokumentum

TV-ben (LiChi TV, csütörtök 01:33)

Michael Buerk az egykori királyi palotába, Audley Endbe látogat, ahol a hozzá csatlakozó mesterszakácsokkal, Paul Ainsworth-szel és Anna Haugh-val egykori és mai királyi ételeket... több»

A vékony emberek titkos élete
#5985

dokumentum

Sabrina Grant megvizsgálja olyan emberek életét, akik nem tartanak ki egy fitnesz életmód mellett, vagy nem tűnik úgy, hogy aggódnak, hogy mit esznek, ám még sincs gondjuk a súlyukkal,... több»

Kontár kivitelezők
#5986

Félbehagyott felújítás, rosszul felszerelt berendezések, átvert ügyfelek…de a kontár kivitelezők nem menekülhetnek. Kihez fordulhatunk, ha a lakásfelújítás félresikerül? A Spike... több»

#5987

dokumentum

Disney+

Az indiai vadmacskák már az ókor óta az erő és a királyi hatalom jelképei. Ez a különkiadás egy utazás az ország kontrasztos tájain keresztül, azzal a céllal, hogy meghitt portrét... több»

Rendező: Sandesh Kadur

Szereplők: James Murray, Sandesh Kadur

#5988

dokumentum | zenés

Cinego

Filatorigát, Maszk klub vagy a Kultiplex – csupán néhány hely a budapesti hip-hop legikonikusabb helyszínei közül, ahonnét igazi szubkultúraként nőtte ki magát az irányzat. A... több»

Szigetek fagypont alatt
#5989

dokumentum

Az Antarktiszt övező fagyos vizeket szigetek sokasága pettyezi – ezek lakhatatlanok az ember számára, de létfontosságú szerepet töltenek be a régióban élő több millió fóka,... több»

Justine újabb ausztrál finomságai
#5990

dokumentum

Justine Schofield a legbátrabb ausztrál kalandorok nyomdokaiba lépve új irányt vesz az ausztrál „outback” vidékre, hogy megismerje annak bőséges ételkínálatát. Felfedezi... több»

Rendező: Leigh Redlich

Szereplők: Justine Schofield

Dóra a piacon
#5991

dokumentum

Sok piacot bejártunk, beszéltünk termelőkkel és kofákkal, és mindenhol kincsekre találtunk. A beszerzett alapanyagokból pedig a TV Paprika konyhájában Havas Dóra minden epizódban... több»

James Martin: Kalandozások Amerikában
#5992

dokumentum

Francia kalandozásai sikerén felbuzdulva James Martin mesterszakács folytatja gasztronómiai körutazását, melynek következő állomása az Amerikai Egyesült Államok. A minden... több»

Oroszlánok oázisa
#5993

dokumentum

A tanzániai Ruaha Nemzeti Parkban beköszöntött a száraz évszak, így, mint minden évben, állatok ezrei tömörülnek az egyik utolsó vízlelőhely, a Glade nevű oázis körül. több»

A család kedvenc fogásai
#5994

dokumentum

Új sorozatában Nadiya megmutatja, hogy egy jó szakács nem csak a konyhatechnika mestere: az igazi titok abban rejlik, hogy tudja, milyen menüsor illik egy adott eseményhez. Akár egy... több»

#5995

dokumentum | dráma | történelmi

A sorozat a nagy amerikai elnökválasztási kampányokat elemzi.

#5996

dokumentum

HBO Max

A díjnyertes podcast adaptációjában Leon Neyfakh, a Slow Burn munkatársa a közelmúlt politikai történelmének különös mellékszálait és elfeledett szereplőit ássa elő. több»

#5997

dokumentum

A hírnévre és elismerésre éhes ifjú George Washington tiszt a brit hadseregben. A brit királyi kormányzó küldi a franciákhoz nyugatra, hogy átadja nekik az ultimátumát. Az út... több»

#5998

musical | vígjáték

Egy fiatal nő zenei slágerek formájában hallja a körülötte lévő emberek gondolatait.   több»

Nagyon megszerettem a sorozatot. Nagyon tetszik, hogy a színészek a saját hangjukon énekelnek, nem csak tátognak, örülök, hogy elkészítettek egy ilyet.
Erőszakos gyerekek, kétségbeesett szülők
#5999

dokumentum

A sorozat közelről mutatja be Mandy Saligari családterapeuta munkáját, aki segíteni próbál az erőszakos vagy irányíthatatlan gyerekek szüleinek az Egyesült Királyságban. Láthatjuk,... több»

A technika csodái: Megvalósult álmok
#6000

dokumentum

Ismerje meg az automaták bizarr történetét, azokat az iparosodás előtti gépészeti csodákat, melyeket az élet mintájára alkottak! több»