Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Te szent ég!
#6621

vígjáték

Ha kalandfilm hősnője volna, azt is mondhatnánk Lotte nővérről, hogy rettenthetetlen, legyőzhetetlen. De ő csak egy bajor kisváros, Kaltenthal kolostorának apácája, aki azt az érzést... több»

Klasszikusok délidőben
#6623

zenés

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

Fekete Gyula – a többek között Erkel- és Bartók–Pásztory-díjas zeneszerző – Csellóversenyét a Bartók Plusz Operafesztivál nyitóhangversenyére komponálta. A szólót a számos... több»

A sivatag színei
#6624

dokumentum

Az Észak-Afrikában elterülő sivatag a Föld egyik legnagyobb sivataga. A látszattal ellentétben a sárga színű Szahara legnagyobb részét nem sima homok alkotja, hanem kövek, kavicsok.... több»

Rendező: Petra Haffter

Operaláz – Az Operaház titkai és újjászületése
#6625

Zoboki Gábor építész kalauzolásában az Operaház titkaiba és újjászületésébe pillanthatnak be a nézők. Magyarország kiemelt kulturális épületét az eredeti – Ybl Miklós tervei... több»

Kísértetjárta városok
#6626

dokumentum

TV-ben (Travel, csütörtök 01:33)

A Tennessee állambeli szelleműzők Amerika egyik legszenvedélyesebb ilyen csapata. A paranormális jelenségek elit kutatói és nyomozói az országot járva az igazságot keresik néhány... több»

#6627

romantikus | vígjáték

Netflix

Szigorúan titkos szerelmi története, melynek főszereplője a chaebol örökösnő, aki miután egy siklóeernyős baleset miatt kénytelen Észak-Koreában leszállni, beleszeret egy... több»

... az első koreai sorozatélményem volt, és bevallom, elsírtam magam rajta. Észak- és Dél-Korea története sokunk számára ismerős, de ezzel a sorozattal egy érdekes alternatívát láthattunk arról, hogy a déliek szemével milyen is lehet Észek-Korea. Egy szerelmi történet a... több»
Menyasszony, vőlegény – kórházi esemény
#6628

vígjáték

A házasságkötés általában egy pár életének a legboldogabb, legromantikusabb napja – a szerelem és az összetartozás nagy ünnepe. Néhány szerencsétlen párnál, azonban minden... több»

Rendező: Elizabeth Gibson

A Chantel család
#6629

valóságshow

Netflix

A lobbanékony pillanatokban gazdag sorozat Chantel és Pedro családi perpatvarát követi nyomon, - akik a Három hónap múlva esküvő című franchise egyik legnagyobb párosa. Chantel... több»

Szereplők: Chantel, Pedro

Kölyökállatkert
#6630

dokumentum

A magával ragadó és szívfacsaró sorozat bemutatja, milyen egy mai állatkertben állatkerti kölyöknek lenni. több»

Bellator MMA
#6631

dokumentum | sportfilm

A Bellator MMA-t 2008-ban alapították, és a világ egyik legnagyobb kevert harcművészeti (MMA) ügynöksége. A Bellator – a szó latinul „harcos”-t jelent – céljául tűzte ki, hogy... több»

#6632

dráma

Egy francia falu története elevenedik meg a sorozatban 1940 és 1945 között, a német megszállás alatt. A falu orvosát választják polgármesternek, ezért szembe kell néznie a... több»

Steven Johnson: Hogy jutottunk idáig?
#6633

dokumentum

Steven Johnson bemutatja, kik és milyen találmányokkal fejlesztették a hűtőszekrényt és a légkondicionálót. több»

#6634

dokumentum

HBO Max

A sorozatban azokat a folyamatokat és technológiákat ismerhetjük meg, amelyek segítségével azok a tárgyaink készülnek, amiket hétköznapjaink során gyakran használunk. több»

Szereplők: Csaba Gyetván

Legelőször külföldi műsorokat láttam ilyen témában. Végig kísérheti a néző, hogyan is készülnek egyes ételek, milyen folyamatokon keresztül kell végig menniük míg a gyártósorról az asztalunkra kerül. Nincs elhúzva a műsor, de azért a megfelelő információkat... több»
A KGB története
#6635

dokumentum

Oroszország. A világ legnagyobb országa. Sokan félreértik, még többen rettegnek tőle. Az elmúlt évszázad során az orosz történelem egyet jelentett az orosz titkosszolgálatok... több»

Rendező: Jamie Doran

Szereplők: Denis Nikolin, Evgeniya Turkova

#6636

dokumentum | sci-fi

A sorozat epizódjai a tudományos fantasztika témaköreit mutatják be. Foglalkoznak többek közt az időutazással, robotokkal, idegenekkel, a tér természetének feltárásával, a... több»

#6637

dráma

Netflix

Egy túlhajszolt anya hazugságba menekülve próbál több figyelmet kicsikarni a családjától. több»

#6638

krimi | thriller

Raphael Balthazar remek patológus, sikeres orvos, jóképű, és persze eszméletlenül arrogáns. Hélene Bach gyakran kéri a segítségét különböző gyilkosságok megoldásában, bár a... több»

Minden erénye és nézhetősége mellett ez maximum csak átlagos sori nálam. Jó, hogy csak 6 részes minisorozat (1. évad). A sztori és az áthúzódó szál a cliffhangerekkel is rendben van. Dr. Balthazar karaktere elég jól felépített (egyszerre sármos és tenyérbemászó). Azonban... több»
#6639

dokumentum

A sorozat olyan elítélteket mutat be, akik a börtönben próbálnak diplomát szerezni.

Rendező: Lynn Novick

Amerika vad arca
#6640

dokumentum | kaland

Az epizódban Montana nyugati, drámai hegyvonulatokkal tagolt vidéke tárul fel előttünk, mely egykori és mai gleccsereknek köszönheti látványos formakincsét. több»

Rendező: Grady Candler

Szereplők: Robert Redford