Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Újrakezdés a vadonban
#7361

Disney+

A Hines család a civilizációtól távol él a washingtoni Tonasket hegyeiben. Önellátóak, de egymásra támaszkodnak, hogy életben maradjanak a mostoha körülmények között. több»

Család-barát válogatás 2019
#7362

családi

A Család-barát június 17-től augusztus 25-ig nyári ismétlő válogatás adásokkal jelentkezik az évad legemlékezetesebb pillanataiból. Az 52 perces válogatás adásokban egyaránt... több»

Rendező: Kiss Viktória

Szereplők: Novodomszky Éva

#7363

vígjáték

Netflix

Amikor McKellanék Seattle államból Georgiába költöznek, hogy közelebb legyenek az országban szétszórt családtagjaikhoz, hirtelen fenekestül felfordul a beilleszkedni próbáló család... több»

Rögös Wales
#7364

road movie

Wales legszebb vad vidékeit járjuk be a helyi természet szakértője, Iolo Williams vezetésével. Először is azt vesszük szemügyre, miként formálta a víz és az ásványi kincsek... több»

Édes anyanyelvünk
#7365

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

 A rádió ötperces anyanyelvi műsora munkanapokon. Balázs Géza nyelvész professzor időszerű nyelvi jelenségekkel foglalkozik: nyelvünk új jelenségeivel, változásaival, a... több»

Savage szerkentyűi
#7366

dokumentum

Adam Savage olyan rendkívüli kihívásokat vállal, amelyek más agyában fel sem merülnének. Ötletes szerkentyűket alkot, amelyek új felfedezésekre sarkallják. több»

#7367

dráma | krimi

A háromgyerekes, egyedülálló anyukaként élő Sam Leroy csatlakozik Brüsszel cyber-bűnmegelőzési osztályához, ahol nem csupán az új szabályokat kell megismernie, hanem új... több»

#7368

dráma | krimi

Ez a bűnügyi dráma Cat Chambers kalandjait követi nyomon. Az ex-hivatásos tolvaj, Cat gyönyörű, megnyerő, de forrófejűsége és meggondolatlansága gyakorta hozza veszélyes... több»

#7369

51 A kiválasztott  (2019)

(2)

misztikus | thriller

Netflix

Annak érdekében, hogy a Zikka vakcinát eljuttassák Pantanal félreeső földjére, három orvos összetűzésbe kerül egy vallási gyógyítóval, és egyre mélyebb belelátást nyernek abba... több»

Megérdemli, hogy megnézzék, a történet érdekes, és a színészek megacélozzák a sorozatot. A Netflix most nem nyúlt mellé.
#7370

dokumentum

Netflix

A Netflix krimi-dokumentum sorozata Spanyolország történetének legellentmondásosabb bűnügyeit tárja a nézők elé. 

#7371

fantasy | horror | kaland | misztikus

A Veszett Boszik játszani jöttek a városba. A vendégek arra kényszerülnek, hogy bűbájvetéssel megmentsenek néhányat az elátkozott városiak közül. A Boszik azonban nem adják fel... több»

#7372

akció | dráma | krimi | sci-fi | thriller

HBO Max

Egy csapat amatőr verseng egymással illegális éjszakai autósfutamok során. több»

Számomra alapvetően érdekes volt, szeretem az ilyen A pontból B pontba való versenyzésről szóló szériákat. Ráadásul kicsit sci-fi, kicsit akció, és dráma is van benne, ezek harmonikus keverékéből pedig van, hogy valami jó áll össze. Itt most ez történt, egyszerűen betalált... több»
Transformers: Mentőbot Akadémia
#7373

animáció

Az egyes epizódok úgy tanítanak meg minket a biztonságra, és úgy hívják fel a figyelemet a ránk leselkedő veszélyekre, hogy közben remekül szórakozhatunk. Ifjú hőseink egy nagyon... több»

#7374

84 Loki  (2021)

(16) (10)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

Miután Loki ellopta a Tesseractot, őrizetbe veszi egy szervezet, ami az időt felügyeli. Segítségével egy hosszú időutazásra indulnak, amely folyamán megváltoztatja az emberek... több»

Már az időutazással megfogott a sorozat, ez a téma engem mindig érdekel, az Idővariációs Hatóság működése is nagyon tetszett. Loki karakterének jót tett a hosszú játékidő, egészen izgalmas figura lett. A történet kifejezetten nagyszabású, az évad zárása konkrétan az... több»
#7375

krimi

Silvia egy bűnözővezér kirablását tervezi, de a dolgok balul sülnek el, ezért a nőnek Új-Zélandra kell menekülnie, ahol új életet próbál kezdeni. több»

#7376

animáció

Netflix

A Szuperszörnyecskék legújabb kalandjai rengeteg mókát és szórakozást ígérnek. több»

#7377

89 Hiány  (2019)

(3)

animáció | dráma | fantasy

Amazon Prime Video

Egy nő, miután felépül egy autó balesetben elszenvedett sérüléseiből, rájön, hogy különös kapcsolata van az idővel. több»

A történet megható, érdekes és komplex. Az egész szinte hibátlanul működik. Hamar nagy kedvenc lett, és bár tényleg sokkal kevesebbet lehetett erről hallani, mint más Amazonon szériákról, mindenképp érdemes rá időt szánni.
Cefrekirályok: Whiskeybiznisz
#7378

Egy kezdő lepárlótulajdonos 2 millió dollárt fektet be egy lepárlókészülékbe, és újoncokat alkalmaz. Végül Tim Smith cefrekirály siet a segítségére. több»

#7379

akció | animáció | kaland

Netflix | TV-ben (Minimax, csütörtök 01:33)

Hat tinédzser egy kalandtáborba jelentkezik Isla Nublarra, azonban a kirándulás csakhamar a túlélésért folyó harcba csap át. Ha ép bőrrel meg akarják úszni a Krétakori táborban... több»

A pénteken debütált harmadik évadra már sokkal inkább jellemző a családi jelleg: leszámítva egy-két irritáló kamasz bon mot-t, ebben már bőven találhatók olyan jelenetek, amelyek egyrészt növelik a horrorfaktort, másrészt nem komolykodó, hanem valóban komoly... több»
#7380

kaland | vígjáték

A feltörekvő fiatal életmentők versenybe szállnak a helyi sznobok gyerekeivel. A tét nem kisebb, mint a kérkedés jogának megszerzése és a Malibu tengerpart tornyának birtoklása. több»