Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7381

dráma | életrajzi

Netflix

A japán Pinku (softcore) műfaj aranykorának egyik legnagyob hatású rendezője Muranishi Toru. A rendezőről készült regény filmes adaptációja elénk tárja a klasszis munkasságát,... több»

A Windsor család a frontvonalon
#7382

dokumentum

A hadsereg és a brit királyi család közötti kapcsolat régóta tart és igazán kiemelkedő. A II. világháború csatáitól kezdve az afganisztáni frontvonalig a Windsor család öt... több»

Lenyűgöző bolygónk, a Föld
#7383

dokumentum

Bolygónk hihetetlenül sok rendkívüli jelenséget produkál. Sokra van logikus magyarázat, míg mások előtt a legtapasztaltabb tudósok is értetlenül állnak. A sorozat világ körüli... több»

#7384

animáció | dráma | kaland | musical

Netflix

Egy prostituált és egy neves zenész fiainak sorsa teljesen összekovácsolódik, ami pedig összeköti őket, az a zene iránti szeretetük. több»

#7385

83 A mi fiaink  (2019)

(2)

dráma

HBO Max

A sorozat megtörtént eseményeken alapul, azt mutatja be, mi vezetett a 2014-es Gázai háború kitöréséhez. több»

Ez egyfajta dokumentarista drámának szánt alkotás, ahol a történetet archív felvételekkel teszik a néző számára még inkább átérezhetővé. A feszült légkör, az események hiteles bemutatása rendkívül valóssá teszi a szériát. Sajnos azonban a feszültség és a hitelesség... több»
Jeremy Wade - sötét vizeken
#7386

dokumentum

A kalandokat kedvelő horgász, Jeremy Wade az észak-olaszországi Garda-tónál egy 16. századi szörnyhal nyomait kutatja. Milyen titok rejtőzik a tó mélyén? több»

Szereplők: Jeremy Wade

#7387

72 Andi Mack  (2017)

családi | vígjáték

Egy fiatal lány megpróbálja megtalálni a helyét a világban.

#7388

81 Bolivar  (2019)

dráma | életrajzi | romantikus

Simon Bolívar a dél-amerikai országok forradalmára volt, függetlenségért és szabadságért harcolt élete végéig. Megismerhetjük szerelmekkel és háborúkkal tarkított életét. több»

#7389

53 Free Meek  (2019)

dokumentum

Amazon Prime Video

Meek Mill, philadelphiai rapper életének története zenei karrieirjének beindulásától kezdve bebörtönzésén át kiengedéséig. több»

#7390

akció | animáció | sci-fi

2061-et írunk. Ebben a világban már mindenki számára elérhető a bolygóközi utazás. A Craig gimi tanulóinak intersztelláris osztálykirándulása meglepő fordulatot vesz: egy fénykör... több»

Rendező: Masaomi Ando

#7391

83 Dr. Stone  (2019)

akció | animáció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy végzetes napon az egész emberiséget megdermeszti egy vakító fény. Évezredek telnek el a dermedtségben, míg végül Taiju, egy középiskolás srác feléled, és egy élő szobrokkal... több»

Dark/Web
#7392

59 Dark/Web  (2019)

horror

Egy programozó titokzatos eltűnése újra összehozza a régi barátokat, akik felfedezik, hogy a rövid történetek, melyeket a férfi hátrahagyott, rámutatnak a közelgő technológiai... több»

Pietro szigete
#7393

dráma | misztikus

Carloforte, egy gyönyörű kis olasz sziget, ahol megrázó baleset történik: egy régi, kieső halfeldolgozó üzem, ahol fiatalok partiznak, váratlanul felrobban. Négy fiatal életét... több»

Mattoni
#7394

59 Mattoni  (2016)

dráma | életrajzi | történelmi

Heinrich von Mattoni életéről készült egy nagyon látványos, izgalmas, kalandokban bővelkedő cseh tévéfimsorozat. Hogyan vált világhírűvé a Mattoni ásványvíz és a csodás... több»

Újrakezdés a vadonban
#7395

Disney+

A Hines család a civilizációtól távol él a washingtoni Tonasket hegyeiben. Önellátóak, de egymásra támaszkodnak, hogy életben maradjanak a mostoha körülmények között. több»

Család-barát válogatás 2019
#7396

családi

A Család-barát június 17-től augusztus 25-ig nyári ismétlő válogatás adásokkal jelentkezik az évad legemlékezetesebb pillanataiból. Az 52 perces válogatás adásokban egyaránt... több»

Rendező: Kiss Viktória

Szereplők: Novodomszky Éva

#7397

vígjáték

Netflix

Amikor McKellanék Seattle államból Georgiába költöznek, hogy közelebb legyenek az országban szétszórt családtagjaikhoz, hirtelen fenekestül felfordul a beilleszkedni próbáló család... több»

Rögös Wales
#7398

road movie

Wales legszebb vad vidékeit járjuk be a helyi természet szakértője, Iolo Williams vezetésével. Először is azt vesszük szemügyre, miként formálta a víz és az ásványi kincsek... több»

Édes anyanyelvünk
#7399

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

 A rádió ötperces anyanyelvi műsora munkanapokon. Balázs Géza nyelvész professzor időszerű nyelvi jelenségekkel foglalkozik: nyelvünk új jelenségeivel, változásaival, a... több»

Savage szerkentyűi
#7400

dokumentum

Adam Savage olyan rendkívüli kihívásokat vállal, amelyek más agyában fel sem merülnének. Ötletes szerkentyűket alkot, amelyek új felfedezésekre sarkallják. több»