Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#8801

76 The Moorside  (2017)

(2)

dráma | krimi | misztikus

2008-ban eltűnt egy 9 éves yorkshire-i iskoláslány, Shannon Matthews. Ez a megtörtént eseményeken alapuló kétrészes krimi-dráma a lány utáni kutatásról szól, amely során egy... több»

#8802

dráma | történelmi

Ötszáz évvel ezelőtt egy reformer pap megváltoztatta a kereszténység és egész Európa arculatát. Az életét és tudományos munkásságát kockára téve fellépett a katolikus egyház... több»

#8803

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A luxemburgi pénzintézetben dolgozó Jana elveszíti az állását, de nem marad sokáig munka nélkül, ugyanis kihagyhatatlan ajánlatot kap egy frankfurti banktól. Párját és kislányát... több»

Nagyon érdekes, hogy pont a Wirecard összeomlását bemutató dokumentumfilm után jött szembe velem ez a sorozat. Emiatt a téma érdekes volt, még ha a cselekmények teljesen valószerűtlenek is. A főszereplőnő castingja tökéletes: irritáló arcú nő, az irritáló karakternek. Az... több»
#8804

75 54 óra  (2017)

(1)

dráma | krimi | thriller

A kétrészes sorozat alapja az 1988-as túszdráma, ami ledöbbentette Németországot. Két rabló kirabol egy bankot, és szabad elvonulást követel a rendőrségtől, miközben banki... több»

Egy bankrablásnak induló, majd túszejtésbe torkolló minisorozattal van dolgunk, ahol a rablók csetlése-botlása látható a teljességgel alkalmatlan és rendre rossz döntést hozó rendőrség asszisztálása mellett. A sorozatban a média is kiemelt szerepet kap, már-már hihetetlen,... több»
#8805

33 The Deleted  (2016)

thriller

Három, egymással látszólag kapcsolatban nem álló Los Angeles-i ember eltűnése félelmet vált ki azokból, akiknek évekkel korábban sikerült elmenekülniük egy szektából.

#8806

dráma

Callum Ferguson kapitány, a hírszerzés tisztje kapja a feladatot, hogy meggyőzze a német tudóst, Dietert, hogy a brit légierővel együttműködve kifejlesszen egy sugárhajtóművet... több»

Egy kicsit hidegháborús, egy kicsit kémes, egy kicsit kesze - kusza az egész. A története még jó lehetne, de a cselekmény vezetése és a kivitelezése sem fogott meg, pedig szeretem a témára épülő szériákat. A kor hangulatát jól hívja elő, de ez valahogy érdektelenné vált... több»
#8807

dráma | krimi | misztikus | thriller

2/1. Agatha Christie azonos című művéből készült a film, mely az 1920-as években játszódik Londonban. Egy kegyetlen gyilkos vérrel szennyezte be a plüss szőnyeget az egyik elegáns... több»

#8808

71 Rillington Place  (2016)

(1)

dráma | krimi | thriller

A három epizódból álló minisorozat John Christie és felesége, Ethel életét és azon gyilkosságaikat mutatja be, amelyeket az 1940-es években és az 50-es évek elején követtek el. A... több»

#8809

74 Vadnyugat  (2016)

dokumentum

Felkeressük az amerikai Vadnyugatot, a sivatagos tájak otthonát, például a Grand Canyont, a Halál-völgyet, a Monument-völgyet, a hatalmas cédrusfenyő erdőket és a szélsőséges... több»

#8810

dokumentum

A sorozat az első kínai császár sírjának részletes feltárását mutatja be. több»

#8811

71 Beruseruku  (2016)

(1)

akció | animáció | dráma | fantasy | horror

Guts útnak indul, hogy bosszút álljon mindazokon, akik elvették tőle egyetlen szerelmét.

Dark Fantasy, lightos körítés. A Berserk 1997-es verziója felállított egy bizonyos mércét, melyet elsőre nem tűnhet nehéznek megugrani, 19 évvel a debüt után, azonban a Berserk 2016-os rebootja mégis lemaradt elődjétől igen sok tekintetben. A történet immár Guts bosszújára... több»
#8812

dokumentum | életrajzi

Jackie Robinson életútja a szegénységből való kiemelkedéstől a bálvánnyá válásig, illetve a halálig.

Rendező: Ken Burns, David Mcmahon

Szereplők: Jamie Foxx, Keith David

#8813

NA Blossoms  (2023)

dráma

Egy önjelölt milliomos története a kilencvenes évek Sanghajában, egy fiatal opportunistától, akinek problémás múltja van, egészen az aranyozott város magaslataiig. több»

Napóleon és Josephine
#8814

háborús | romantikus | történelmi

A hatrészes, gazdag kiállítású amerikai-francia sorozat a világtörténelem egyik leghíresebb szerelmespárjának, Napóleonnak és későbbi feleségének, Josephine de Beauharnais-nak... több»

#8815

70 Kárhozat  (2017)

(1)

dráma | krimi | western

Seth Davenport ránézésre egy átlagos kivárosi prédikátor, ám titkos vágya, hogy lázadást indítson a status quo ellen. Nem is sejti, hogy egy iparmágnás felbérelt egy profit, egy... több»

Seth Davenport elsőre egy jószívű prédikátornak tűnik, de amikor megmenti és bölcs tanáccsal látja el a tyúktolvajt (ne tojást lopj, hanem tyúkot, az gazdaságilag kifizetődőbb), rájövünk, hogy nem az. Valójában éppen egy sztrájkot szervez Holdenben, ami már a sokadik,... több»
Korok, versek
#8816

Egyes korok jelentős magyar költőinek versei. több»

Rendező: Markos Miklós

#8817

67 Hazug  (2017)

(7)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Andrew Earlhamet szexuális bűncselekmények sorozatának elkövetése miatt körözik, de még mielőtt a rendőrség kézre keríthetné, holtan találják egy lápos területen. Rory Maxwellre... több»

Megnéztük, mert a főszereplőket kedveltük korábbról, és az első évad még úgy rendben is volt, de a második szezonra már eléggé megfáradt a dolog, a logikai bukfencekről és a valóságtól teljesen elrugaszkodott helyzetekről nem is beszélve. Mindent egybevetve közepes, és... több»
Győztes és vesztes csaták a II. világháborúban
#8818

dokumentum

Minden csata egyszerre vereség és győzelem - attól függően melyik oldalról szemléljük a történteket. A csatákat nem pusztán a stratégia dönti el hanem az is, hogy melyik hadsereg... több»

#8819

vígjáték

Egy frissen szabadult bűnöző megdöbbenve veszi tudomásul, mennyit változott a világ, amikor tizenöt év után végre szabadlábra helyezik jó magaviseletéért. több»

#8820

dokumentum

Gloria Hunniford és Chris Bavin műsora Nagy-Britannia kedvenc ételeit mutatja be.

Rendező: Paul Benham

Szereplők: Chris Bavin, Gloria Hunniford