Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#8841

krimi

A Hankuk Egyetem orvosi csapata segítséget nyújt a gyanús halálesetek nyomozásában. több»

#8842

dokumentum

Egy szókimondó sorozat, amelyben olyan embereket ismerhetünk meg, akiknek életét tönkretette a Szcientológia egyház. több»

The Ultimatum
#8843

dráma

Szerelem és ármány örvénylik két nő körül. Egyikük az emberi jogok bajnoka, míg a másiku egy ambiciózus üzletasszony, akiket csecsemőkorukban egyszerűen elcseréltek. több»

#8844

dokumentum | krimi

Piers Morgan egy szigorúan ellenőrzött börtönbe érkezik, ahol öt női elkövetővel készít interjút tetteikkel kapcsolatban. több»

#8845

dráma

Egy fiatal nő nem éppen vonzó külseje miatt mind a munkában, mind a magánéletben problémákkal küzd, mígnem találkozik egy megfelelő férfival. több»

#8846

dokumentum

Vinnie Jones nyomon követi a rendőri erőket Amerika legkeményebb és legdurvább városaiban. több»

#8847

74 Cheo Yong  (2014)

fantasy | krimi | misztikus

 Yoon Cheo-yong nyomozó kemény ügyeket old meg a város életében, miközben túlvilági lelkekkel kommunikál.  több»

Dino Dan
#8848

51 Dino Dan  (2010)

(1)

családi

Dan Henderson, egy 10 éves kisfiú, aki a dinoszauruszok nagy-nagy rajongója. Látja őket a való életben, amire senki más nem képes. Csatlakozzatok Danhez és barátaihoz, és ismerjetek... több»

Butácska történet egy idegestő kisfiúval a főszerepben.
A féltestvér
#8849

dráma

"A minisorozat egy család életét mutatja be a 20. században öt generáción át. A történet Veraval (Mariann Hole), Barnum (Oskar Sandven Lundevold) édesanyjával indul 1945-ben. A... több»

Kína föld alatti csodái
#8850

dokumentum

A dél-kínai Kuanghszi-Csuang Autonóm Terület világhírű a barlangjairól és egyéb látványos kasztképződményeiről. Az izgalmas filmben egy hegymászókból és barlangi búvárokból... több»

Az élet Jézus idejében(Az élet Jézus korában)
#8851

Mindegyik rész a bibliai időkbeli élet különböző vonatkozásairól szól. Valamennyien hallottuk a híres történeteket, de most a vendéglátók - Arne Kislenko történész professzor -... több»

A világűr felfedezése
#8852

dokumentum

A NASA egykori űrkutatási szakembere megismerteti nézőinkkel az űrkutatás mai vizsgálódási területeit és legújabb eredményiet, elkalauzol titkos laboratóriumokba és kísérleti... több»

Zou
#8853

70 Zou  (2012)

animáció

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Animációs sorozatunk a vidám, ötéves zebra, Zou segítségével szolgál értékes mondanivalóval ifjú nézőinek a felcseperedésről és a családról. több»

Ausztrál mesterszakács
#8854

A népszerű és nagysikerű Mesterszakács sorozat ezúttal Ausztráliát hódítja meg. több»

#8855

akció | vígjáték

Javában tombol a hidegháború a nyolcvanas években. A román kormány a Detektív elvtárs című televíziós sorozattal száll be a küzdelembe, a népszerű krimisorozat nemcsak az... több»

#8856

89 Vidám  (2017)

akció | fantasy | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Netflix

A történet szerint egy sérült férfi összebarátkozik egy kék lóval. több»

#8857

59 Ghost Wars  (2017)

dráma | fantasy | horror

Netflix

Az elhagyatott alaszkai várost rejtélyes természetfeletti erők támadják meg. Roman Mercer, a különös kívülálló nehéz helyzetbe kerül. Túl kell tennie magát a lakosok... több»

#8858

akció | kaland | rövidfilm | sci-fi

Az ifjú Catherine hihetetlen kalandra indul, amely során célja megfejteni a Csillagkapu titkát. Csak így lesz képes megmentni a Földet a közelgő sötétségtől. több»

Tudósítás a frontvonalról
#8859

dokumentum

Sebastian Junger Afganisztánban készített jelentést Ahmad Sah Maszud életének utolsó napjairól és haláláról, akit 2001 szeptemberében egy öngyilkos merénylő ölt meg. Sah Masud öt... több»

Noé barátai - Minden, ami állat
#8860

családi | dokumentum

Kedvenceink kedvencei rovatunkban Mihályi Réka kutyusát ismerjük meg, Rendelő rovatunkban folytatjuk a kutya elsősegély bemutatását és egy rögtönzött kutya szájkosarat készítünk.... több»

Rendező: Rudas Gábor

Szereplők: Rátonyi Krisztina